Za mě to jede, tu BU range crushujeme, protože on využívá toho shorta nato aby mohlo tlačít s ATC, SB tam vleze taky s širší range nemá na co čekat a často se ten SB vyřadí a my máme super pozici převzít pozici leadera a totálně je tam vybagrovat

.
Update: Beru zpět, když budu na BB nemůžu předpokládat, že tu pošleš ATC, protože kdybych logicky uvažoval, z tvého pohledu ta range nemůže být široká, protože ti musí být jasné, že SB už nemůže prostě zahodit a bude točit s BB tzn. je tam nulová fold equity na SB. Soupeř s ATs i kdybys poslal any two, tak ta ziskovost tohoto spotu je velmi malá a to na bublině je šílenost.
Takže shrnutí od něj super špatný call. JJ+ ideální, TT hraniční pokud ten hráč na BU bude trochu více aktivní, že pošle i nějaké solidní broadway karty, případně vyšší suited connectory.
Každopádně co bych si já z toho spotu odnesl je to, že tady musíš být tight. Jiná situace by byla kdyby SB byl tight passive hráč, který většinu SB zahazuje a tím pádem můžeš ničit ten BB, tím že na něj můžeš hodně tlačit a bude mít zahoditelný stack aspoň 5BB+, ale někdy se najdou hráči co hodně shazují i při 3BB na těchto limitech.
Mě se tu na BU líbí nějaká rozumná range: 66+,A7s+,A5s,K9s+,Q9s+,JTs,ATo+,KTo+,QJo já bych tam nebyl až tak moc tight

, abych měl nějakou výhodu % šanci proti SB a když mu dám double, tak to nevadí můžu tlačit dál na BB.