Až po tom co jsem sepsal své názory jsem si všimnul, že ten příspěvek je pěkně starý nevadí

, aspoň si můžeš počíst.
Situace 1:
Tak ta situace jedna to je prostě podle jeho range, tam žádná musíš mít přesný odhad co tam otevírá a můžeš třeba vybírat trochu plusovější situace, protože máš pohodový stack a ty blindy na starech nerostou tak rychle, aby jsi musel brát hraniční spoty.
Nastavíš li mu standartní range co bych tam hrál: TT+ AK AQs, tak se ti to neoplatí pushovat, protože většinu range callne a budeš točit celý stack což moc nechceš.
Bude-li tam nějaký weak tight hráč, tak easy fold.
Tento hráč vypadá trochu aktivněji, takže mu tam můžeš přidat 88+(77) AQ AJs třeba, ale stejně ziskovost toho spotu není nijak extra a call s tímto stackem se mi nelíbí, tak ten fold se mi zdá fajn. Otázka je jak bude reagovat AK a QQ tady jestli je bude točit nebo ne. Pokud bude callovat jen KK+, tak bych to poslal, ale tak specifický read asi něj nemáš. Kdyby tam byla nějaká ryba, tak to pošlu a neřešim, ale tento hráč vypadá solidně.
Jenom jestli tě mohu poprosit, když budeš dělat ten screenshot udělej ho i s preflop statistikami toho hráče, které se zobrazí po najetí na ty jeho stats v HUD, tam je trochu lépe vidět jeho UTG open raise range. Ten diff 0.08 co vyšel není moc extra a 11% range je dost přehnaná bych řekl.
Situace 2:
easy shove soupeř 7BB na BU, ta range bude dostatečně široká, aby to vyšlo ve většině případů, už jen podle těch statistik 25/22 je to pro mě tady easy reshove. Call bych tady udělal jen s nuts, abych dal BB větší šanci se zamotat do hry.
Situace 3:
99 za mě letí jsi big stack, jsou ve hře ante, což přidává k tomu, aby pushoval více a bude to vycházet hodně ziskově si myslim
Situace 4:
Jak to dopadlo je v celku jedno. Fold equity tam není, takže musíš počítat s tím, že budeš točit. Máš 6BB ATo premium handa proti těm blbinám co tam bude hrát a opět ante ve hře tady není co řešit zahrál bych to naprosto stejně.
Taková věc akorát k zamyšlení, když útočím na limpy ze zadních pozic, je důležité si uvědomit, proti komu to dělam. Abych dobře odhadl hráče, který mi bude limp/foldovat a hráče, který prostě hraje strašně a nedokáže zahazovat broadway karty a ve většině případů ten call dostanu, proto moje range nemůže být moc široká oproti tomu případu, kdy tam je hráč co prostě call nedá s broadway kartou a většinu té limp range zahodí. To samé například spousta hráčů má tendenci completovat SB velmi široce a hodně skládat na push z BB, kde se dá pushnout celkem široce.
Situace 5:
Opět máš tam ante 425 chipů na stole, máš necelou polovinu jeho stacku a dost slušnou fold equity na soupeře. Při anytwo tzn. kdybych tady měl 23o, tak by soupeř musel callovat víc jak 32% 22+ Ax K3s+ K7o QT+ Q9s+ JTs, aby se to nevyplatilo a 53o je ještě o něco trochu lepší. Nedovedu si představit ani fish, která callne ještě víc za polovinu svého stacku, to bude plusové vždy. Občas se teda najde nějaký šílenec, ale to je vyjímka. Takže za mě to letí. Je to celé jen o tom, že prostě máš strach to poslat a bojíš se

, nato se vyprdni prostě to tam šlehni a neřeš.

Psychologická záležitost akorát.
Situace 6:
Tady bych si třeba odpustil totální odpad, protože jak pushneš ATC a soupeř zrovna najde něco solidního a dostaneš call, tak si udělá obrázek o tobě a příště bude mít tendenci, tě callovat trochu víc loose, ale určitě nějakých 60%, bych tady poslal.
Zase tady ta otázka myslíte, že je push v pořádku? Nikdo ti to neřekne přesně, jen ty sám musíš vědět, jak ten reg na ty pushe reaguje. Calluje li mě loose, trochu range zatáhnu. Calluje-li tight range rozšířím a obráceně

.
J7o na UTG:
Já tady ty -EV pushe z UTG při hraničním stacku, kdy nám hrozí odblindování pro zachování fold equity moc vychytané ještě nemám a taky vim prd, jestli to dělám dobře, ale rozhodně ten UTG push vypadá silněji, jak potom pushovat ATC ze SB, takže bych to poslal stejně.
65o na CO:
Zajímavé to by člověk neřekl, že to vyjde ziskově, ty ante opravdu dělají divy.

Jsem se divil, když jsem to hodil do wizardu

.
ty KK: no kdyby tam byl reg, tak by se mu ten set dal věřit po tom limpu, ale do takovéhle fish bez readu na tomto boardu, to pro mě nemá dveře. Když si představim, že tam limpuje 22-TT Ax od konektorů, přes broadway blbiny a ještě mam Kc v záloze, tak to letí. On tady udělá ten raise i s 66-QQ, které porážíš. Prostě bez readu to letí. Třeba ukáže 56, tak mu pogratuluješ napíšeš si poznámku a otvíráš další sng ve kterém ti tu jeho stupidní hru nechá zaplatit

.