od Joehovado
čtv 10. kvě 2012 17:50:40
čtv 10. kvě 2012 17:50:40
A9o - Musíš mít read na ty hráče. Problém té situace je v tom, že jsi pořád 19BB deep a při takovém stacku ta handa není dostatečně zisková, aby jsi s ní točil a dlouhodobě to nebude moc ziskové pokud ten call jednou za čas dostaneš. Někdy bych to tu klidně raise/foldoval 750-900 třeba, pokud ti hráči často limpují široce a zahazují na můj raise. Tím nemyslím fishku co tam limpne a callne mi to s KQo bez váhání. Ale například loose passive hřáče co se často dívají levně na flop, ale na větší akci často zahazují. Prostě poměr zisk/risk v té situaci je špatný z mého pohledu a pokud ten bigstack většinou raisuje a najednou limpne, tak to smrdí ... a jdu od toho pryč. Bez dostatečné informace, se raději vyhýbej takové situaci a počkej si na lepší, kde máš jistotu s tímto stackem bych tu prostě nikam nespěchal. V tomto jsem taky dělal chybu, že jsem se to snažil za každou cenu urvat.
44 - call bez váhání do rega
, tam ti pošle víc než 30%, jak tě uvidí na BB zahodit 44, tak tě tam bude pushovat skoro ATC
. Zahodil bych jedině proti nitce nebo proti velmi tight passive hráči co nepushuje. Co koukam do Nashe, tak standard je tu 55%, ale já bych tu do tebe asi poslal i víc, protože pochybuji, že mě tu callneš s JTo atd ... . http://www.holdemresources.net/hr/sngs/ ... 7=&s8=&s9=

44 - call bez váhání do rega

Naposledy upravil(a) Joehovado dne ned 5. říj 2014 17:23:42, celkem upraveno 1 x.
Just call me "Joe" Moje nálada je přímo úměrná počtu vyhraných/prohraných buyinů Tight is right, but tighter is righter. Zní to suše, ale je škoda každého promarněného pushe Škoda každého dolaru, který je ztracen vlastní chybou