od natamaty
pon 7. říj 2019 21:26:55
pon 7. říj 2019 21:26:55
Mě to Cash out handy načítá, mám HM2, ale je fakt, že nějakou starší verzi, neaktualizoval jsem už tak rok.
Ano, můžeš.Milan15000 píše: ↑čtv 26. bře 2020 20:41:03ahojte, môže sa používať holdem manager v pokerstars? viem, že niaky čas to chceli zakázať, ale neviem ako to funguje teraz. Ďakujem
Máš poslední verzi HM2? A pak druhá otázka máš zapnuté to grafické rozhraní Aurory nebo to máš vypnutý?
zkus tenhle odkaz třeba https://forums.holdemmanager.com/showth ... p?t=538937
Já to nemám registrovaný a funguje mi to, tím si nemyslím že by to mohlo být... Ano reinstalace PosgreSQL je taky řešení tak jako nejprve odbackovat nastavení a kompletně HM2 a postgre přeinstalovatAnakinKJ píše: ↑úte 14. dub 2020 21:09:41Přihlaš na stránky Holdem Manager a zkus restartovat svojí licenci, pak by to mělo fungovat. Nedávno jsem to taky řešil. To stejný se dá udělat, když se vám nespustí HM a dává to hlášku a vadný licenci na databázi PostgreSQL. Někdy stačí třeba i jen přeinstalovat databázi PostgreSQL
Tuším že ti to blbne u ZOOMu, co? Jednoduché řešení vypni auroru (to je ten nový design), udělej update na poslední verzi HM2 a když to nepomůže tak odinstaluj kompletně HM2 a i PostgreSQL databazi a nainstaluj to celé znovu