"Výběr stolu", kde najdeš právě ty hráče, proti kterým se snažíš hrát. Ve svých radách to píše také, "Hraje se ti špatně, odejdi a najdi jiný stůl", kde najdeš ty hráče, proti kterým svoji strategii míříš. Když tuhle možnost nemáš, musíš změnit něco jiného.
Jak jsem psal má "svoji" strategii, ke který má range a popisuje jak je využívá a k tomu tu celou omáčku. (Nebudu tu k tomu psat vše, to není účel příspěvků v této diskuzi.)
Já to psal pro Laubendorfa, že jen tak nějaké univerzální range na všechno nejade, že jsou na netu různé range s různým přístupem.
Ale právě u některých člověk najde i tu "B" informaci, kterou k tomu potřebuje, proč oni to tak a tak radí.
A zase jsem dal příklad, že někdo hraje tight a hledá loose hráče, Jiný zase popisují proč se zaměřují na krádeže blindů.
(Ale znova, proč to hraje ten a ten, tak a tak, nebylo účelem příspěvku.)
Já jsem si také od různých lidech neokopíroval jen samotné range, ale přečel "dlouhé" stránky informací, jak k tomu přistupují.
Porovnával jsem proč je někdo má užší, někdo zase širší. Vyzkoušel hrát z užšíma, vyzkoušel hrát se širšíma, kdy se hodí mit více tight, kdy se hodí mít více loose.
Pak jsem si dále i dle tvých rad, dělal úpravy, tak aby mi to mě sedělo. Určitě jen kvůli raku u NL2 budu hrát více tigt cally než na vyšším levelu.
Laubendorf bude muset dát trochu více informací, zda hledá range pro MTT, SNG, NL5, nebo NL50 ....