Po velké podzimní aktualizaci Windows 10 mám problém s HUDem v PT4, HM2 HUD má načtenou klidně už třetí handu, ale PT4 HUD je prázdný, případně naskočí jen polovina statistik. Totéž se děje, i když přehodím z jednoho HUDu na jiný a zase zpátky, třebaže před tím už byl najetý. Děje se někomu něco podobného? Totéž se mi stalo na stolním počítači i notebooku. Zkusil jsem přeinstalovat PT4 i PostgreSQL, obnovit i starší databázi, pořád stejný problém.
Verze PT 4.15.
A doteď fungoval současně s HM2 spolehlivě, mám puštěné 4-6 stolů a výkon počítače je dostatečný. Začalo to dělat přesně od té velké aktualizace. Můžu se sice vrátit k předchozí verzi Win 10 (když seženu stačí instalačku Winů, protože jsem smazal ten 80GB záložní adresář, byl tentokrát příliš velký), ale to mi nevyřeší problém dlouhodobě.
Zkusil jsem i HM2 vypnout a přeskakovat mezi HUDy PT4, PostgreSQL je zatížený na 13% procesoru (Core i7 6700K) i při jednotablingu a pěkně mu to trvá. Takže problém bude zřejmě v tom, ale proč by měl najednou mít takové nároky? I při obnovené databázi a provedeném úklidu i reindexaci.