Mě to neupdatuje data , resp pokaždý to dělalo hned .....odehral sem 50sng dal sem vytracckovat a bylo to updatnutýmaaaarty píše:ted sem to zkusil a jo, jde to, v poslednich dench mi parkat blbnul, ale ted zrovna v pohode
jo aha, tak to možný je, já jen zkusil něco vyhledat, bych vyzkoušel funkčnost, teď jsem pár dní nehrál, takže updatování dat na sobě zkusit nemůžuNWLrunner píše:Mě to neupdatuje data , resp pokaždý to dělalo hned .....odehral sem 50sng dal sem vytracckovat a bylo to updatnutýmaaaarty píše:ted sem to zkusil a jo, jde to, v poslednich dench mi parkat blbnul, ale ted zrovna v pohode
a ted nic ....jako kdybych od včera nehrál.
jestli to má ten hráč povolený, tak jo, ale některý typy turnajů (na některejch stránkách) taky nezobrazuje zrovna dobřeOn3more píše:u kazdyho hrace si muzu vyfiltrovat urcitej typ turnaje, ze kteryho lehce zjistim roi. nebo se pletu? nemam sharka uz delsi dobu..
Jasně tohle jde. Ale dotaz byl položený tak, jestli jde vybrat formát+ filtry a Sharkscope ti vyjede hráče z dané disciplíny podle ROI, což ti samozřejmě neudělá. Ale pokud si nastavíš filtr a projedeš si hráče, kteří třeba sedí na stole, tak ti to ukáže, pokud to má povolený a unlocknutý.On3more píše:u kazdyho hrace si muzu vyfiltrovat urcitej typ turnaje, ze kteryho lehce zjistim roi. nebo se pletu? nemam sharka uz delsi dobu..