alkaatch píše:
označíte myší z prava do leva celé číslo s plánem napsat to chtěné, následně však ono označení zmizí a vlastně tak nezačnete nic přepisovat, ale psát pouze před text.
Teď jsem to zkusil a funguje mi to "správně", označím a jak začnu psát tak původní číslo zmizí. Nesmíš tam ale před psaním kliknout, tím zrušíš to označení. Dokonce ani nemusíš označovat zprava doleva, stačí jen kliknout do toho políčka, v tu chvíli se celé označí.
Předem díky Lukáši za snahu, cením si toho !
S tím označením máš jistojistě pravdu. Stačí jendou kliknout do okénka "a je to".
Vyexperimentoval jsem, že ta "chyba", kterou jsem zmínil, se stane jen, když si najetej v nějakém okénku a chceš označit rychle jiné / jiný stack count, poté se stane, že ti to označení "spadne".
Každopádně jednoduché řešení je prostě jednou kliknout za číslo..
nejde uložit "na pořád" typ formátu
Je to v options - buď klikni na svůj login name, nebo vpravo nahoře pod tlustou čárou. Tam nastavíš defaultní ICM strukturu, velikost blindů na které se ti bude ICMIZER otevírat a hand ranking podle kterého se ti budou řadit range když použiješ "šoupátko".
jj, pamatuji si, že jsem to hned v počátku používání objevil tuto možnost, ale když se k ní teď vracím, tak už jsem opět zpátky v obraze, v čem byl problém.
Sice vyberu defaultní formát, ale "save changes" mám prošedlé, resp. nemůžu to nastavení nijak uložit....dont get it....
Dokonce ani po kopírování handy ICMizer nedokáže rozpoznat správný formát z hh a nechává tam původní.
Tohle už mi zní jako bug, možná že máš pravdu s tím satelit vs 25bb, upozorním na to.
Snad to třeba potvrdí nějaký satelitář zde...
Btw je v něčem lepší ta client verze než webová (i z hlediska ovládání, rychlosti apod.) ?
Hey, hey, stay positive, pal.
Most people, they lose,they whine and quit.
But you got to be there for the turns.
Everybody's got good luck, everybody's got bad luck.
Don't run when you lose.Don't whine when it hurts.
Nobody likes a crybaby.