Stránka 1 z 2

Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:sob 1. čer 2013 17:14:55
od Vocaaas
Ahoj vsichni.
MAm problem, tlacim do noveho ntb tracker a mam opet problem s databazi. TO same jsem resil uz u PT3 a vyresil uspesne. Bohuzel uz si ani nepamatuju jak :D Nevite nekdo? Diky moc :potlesk: :cry: :cry:
PT4 fail.png

Re: PokerTracker4

PříspěvekNapsal:pon 3. čer 2013 12:55:38
od mayaman
zdravím
u PT3 stačil update, podle mě to bude obdobný u pt4.

Re: PokerTracker4

PříspěvekNapsal:pon 3. čer 2013 13:35:29
od Vocaaas
mayaman píše:zdravím
u PT3 stačil update, podle mě to bude obdobný u pt4.
Diky moc. Ja to vyresil tak, ze jsem si koupil HEM2 a vsechno slape :D :)

Re: PokerTracker4

PříspěvekNapsal:pon 3. čer 2013 13:48:48
od mayaman
taky reseni

Re: Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:pát 31. led 2014 15:20:10
od Razlik
Zdravím, právě zkouším instalaci trial verze PT3 a narazil jsem na problém při instalaci PostgreSQL. Hledal jsem na internetu informace k tomuto problému a sice nějaké jsou, ale nepomohly mi k vyřešení. Tak se ještě zkusím zeptat tady, jestli se někdo s podobným problémem setkal a zda ho nějak vyřešil.

(Na tomto odkazu: http://igordcard.blogspot.co.il/2012/03 ... nment.html , to vypadá na funkční řešení, ale moc ho nechápu, hlavně tu modifikace přes Notepad++. Kdyby mi to uměl někdo rozumně přelouskat nebo vysvětlit co s tím, tak bych byl rád.)

Chyba, která na mě vyskakuje hned po odkliknutí instalace:
Error.jpg

Re: Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:pát 31. led 2014 15:50:30
od A_Rimmer
Ja to chapem tak, ze problem je len v tom, ze pripona *.vbs je defaultne priradena na otvaranie cez nejaky program (v jeho pripade ten Notepad++). Cize staci iba v registroch, v tom kluci HKEY_CLASSES_ROOT\.vbs cez RegEdit vymazat ten program, ktory je tam napisany (nemusi to byt prave ten notepad++) a nechat tam len ten riadok default. To je asi vsetko...

Re: Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:pát 31. led 2014 16:14:33
od Razlik
A_Rimmer píše:Ja to chapem tak, ze problem je len v tom, ze pripona *.vbs je defaultne priradena na otvaranie cez nejaky program (v jeho pripade ten Notepad++). Cize staci iba v registroch, v tom kluci HKEY_CLASSES_ROOT\.vbs cez RegEdit vymazat ten program, ktory je tam napisany (nemusi to byt prave ten notepad++) a nechat tam len ten riadok default. To je asi vsetko...
No já tam nic podobného neměl. Já tam měl pouze ten (Default), kde Data byla nějaká čísla a znaky. Zkusil jsem do Data napsat to "VBSFile", ale žádná změna.
vbs.jpg

Re: Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:pát 31. led 2014 16:52:28
od A_Rimmer
Tak potom bude zjavne problem niekde inde a riesenie na tom odkaze nepomoze. :(

Skus sem este pripadne postnut ten log subor c:\Users\myuser\AppData\Local\Temp\bitrock_installer.log

Mozno z toho niekto nieco vycita a pomoze ti.

Re: Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:pát 31. led 2014 17:34:43
od Razlik
Pokud myslíš ten texťák, tak níže přikládám.

http://imageshack.com/a/img855/7890/q5np.jpg

Re: Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:čtv 20. úno 2014 23:42:24
od showman7
zdravim nevite někdo co s tim? Když chci nainstalovat PostgreSQL
Bez názvu.jpg

Problém bych viděl v tom, že jsem kdysi zkoušel Holdem Manager, tak jestli to nemá souvislost s tim? Nejspis jsem neodinstaloval všechno. Budu rad za každou radu

edit: opraveno, jsem si nevšim že se to už řešilo v jiném vlákně :fish: :oops:

Re: Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:čtv 3. dub 2014 20:46:03
od blažek
Ahoj,

dneska mě nepříjemně, z ničeho nic, překvapil PT4. Používám ho několik let, už od BETA varze, a tohle se mi ještě nestalo.

Po spuštění vyskočí tahle hláška:

Obrázek

Když dám "Configure Defaults", tak se ukáže:

Obrázek

Když dám "Connect", tak mě to hodí na možnost vytvoření nové databáze. Ta ale nejde vytvořit, viz:

Obrázek

Server localhost, Port: 5432, User: postgres a Pass: dbpass je správně i podle návodu na PT.com

Máte někdo nějakou radu? Bod obnovy systému nepomohl. Teď budu zkoušet nějak ručně přeinstalovat PostgreSQL.

Re: Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:čtv 3. dub 2014 20:58:58
od smyles
moc ti neporadim, ale koukni se jestli ti běží postgresql služba, případně je tam možný nastavit nějaký opožděný spuštění...
databázi si si asi nesmazal, pak doporučim kontaktovat support, na PT jsou prej ochotný :)
a s tim přeinstalováním nevim jestli se nestate něco s tou současnou databází

Re: Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:čtv 3. dub 2014 21:45:27
od TomVonSchau
Hmmm, to nevypadá dobře. Bohužel s tím také zkušenost nemám. Ale support zkus. Párkrát jsem se na ně obracel a vždycky reagovali pružně a poradili.
Tak přeji ať je to bezbolestné.

Re: Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:čtv 3. dub 2014 22:14:57
od wwwdafy
Me to delalo u HM2 a pokazde to bylo, ze mi nebezela postgresql služba. Tak jsem ji spoustel ruco. Po tydnu to prestalo.

Re: Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:čtv 3. dub 2014 22:51:25
od blažek
Odinstaloval jsem tu původní databázi a nainstaloval PostreSQL v9.3.4, odkaz byl na webu PT4. Ale vypadá to, že jsem to rozm*dal ještě víc.

Ale už mi tam po spuštění PT rovnou vyskočí ta hláška, abych vytvořil novou DB. Jakým způsobem si to ty zapínal ručně?

Re: Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:čtv 3. dub 2014 23:04:03
od lahvik
Mne se tohle stalo pri posledni instalaci, vyresil jsem to tak, ze jsem stahnul HEM2, nainstaloval ho a pak dal znovu instalovat PT4 a pak uz to slo. Nevim jak, proc, ale treba ti to taky pomuze.

Re: Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:pát 4. dub 2014 0:00:42
od wwwdafy
blažek píše:Odinstaloval jsem tu původní databázi a nainstaloval PostreSQL v9.3.4, odkaz byl na webu PT4. Ale vypadá to, že jsem to rozm*dal ještě víc.

Ale už mi tam po spuštění PT rovnou vyskočí ta hláška, abych vytvořil novou DB. Jakým způsobem si to ty zapínal ručně?
JJ to mi taky vždy psalo. Pouštěl jsem to tady...
SpoilerZobrazit
Bez názvu.jpg

Re: Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:pát 4. dub 2014 9:42:54
od blažek
Tak to vypadá, že to normálně jede:

Obrázek

Škoda, tohle vypadalo nadějně.. :roll:

Re: Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:pát 4. dub 2014 9:56:43
od blažek
Ale, když otevřu pgAdmin III, tak tam ta databáze není připojena, ale když ji připojím, tak to stejně nejde viz:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/504 ... hyba_3.png

A když to nepřipojím přes ten pgAdmin, tak to ani není vidět, že to běží přes správce úloh:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/504 ... hyba_5.png

Já už nevím, asi zkusím nainstalovat ten HM2.

Re: Problémy s PostgreSQL

PříspěvekNapsal:pát 4. dub 2014 14:15:26
od wwwdafy
Tak to já ti už více neporadím :-(
Ale jen co se o tom začne mluvit, tak dnes jsem musel službu pouštět ručně (dva měsíce nic) a přitom jsem nikde nic neměnil. Jakmile jí pustím a pak teprve HM, tak vše proběhne v poho.
Tak snad to dáš dohromady.