Stránka 2 z 4

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:pát 31. led 2014 14:52:49
od kacvo
No dost blbo som to napísal :D
V podstate mám v Pt4 nastavené aby sa mi hand history (HH) z Party pokru(PP) ukladala automaticky do PT4, tym pádom mi už v priečinku s PP Hand history neukladá, ale ukladá v nejakom priečinku kde mám nainštalovaný Pt4. Takže si myslým, že import HH som zadal dobre. No ale pri spustení Pt4 sa mi ta HH v tom programe nikde neukáže, jedine ked zapnem ,,Get handz while playing,, a hrám nejake sitka tak mi to ukazuje, že sa importujú handy. Moj problém je , že neviem nastaviť alebo zapnúť tie HH pri analýze aby som ich mal v ,,View stats,,.
Neviem či je chyba zlého importu alebo niečoho íneho, tak som sa radšej obrátil na forum. Je to môj prvý program, preto netuším ako nato. Prečítal som si články o importu HH urobil som to presne podľa návodu ale neviem či správne.
Za poradenie a pochopenie Ďakujem :) :D

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:ned 4. kvě 2014 12:15:32
od Marblesino
zdravim..právě sem nainstaloval PT4 a vubec newim jak nakopírovat HH…vubec to nemužu najít u sebe na MACu…..sem prostě totálně v hajzlu….prosím o pomoc..platim rychle…) :poklona:

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:ned 4. kvě 2014 12:27:01
od lahvik
Ahoj, musis si tam zadat cestu k tem HH, ktere mas na disku. Bude to ve slozce herny, kde hrajes. Pak das Play poker a vyberes Get hands from the disc. Vlastne i tam asi pak muzes vybrat tu cestu k souborum. Pri samotne instalaci bys tam ale mel mit na vyber auto detect, to by si melo tu cestu najit samo. Samozrejme predpokladam, ze mas hand histories v anglictine.

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:pon 6. říj 2014 14:50:13
od FoRzzA88cz
Ahoj,

mám takový "menší" problém od začátku tohoto měsíce tj. asi poslední 3 session mne někam zmizly handy z jednotlivých trunajů.Ve zkratce to znamená že se nikde v PT4 nenachází, tudíž je nemohu analyzovat apod. HUD jede u stolů normálně, výsledky, grafy všechno pracuje v pořádku.Když si však otevřu turnaje ve View stats, každý turnaje je "prázdný".
Standartní bylo, že když jsem při hraní otevřel Play Poker a měl zapnuto "Get hands while playing", tak jsem viděl poslední odehrané handy, nyní po celou dobu hraní vidím pouze prázdé okno...

Četl jsem si zde předchozí příspěvky ale jsem z toho jelen. Nevím jestli se třeba místo kam se handy ukládaly přeplnilo a nyní to posílá kdo ví kam.Druhá varianta je, že su totální :diamond: a něco jsem v zápalu boje pomačkal a handy se někam zatoulaly...Zkoušel jsem najít handhistory z minulého měsíce a ta je také fuč :?

Díky za pomoc :poklona:

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:pon 6. říj 2014 15:28:52
od mnouckk
a nemáš přepnutý zobrazobání na CG? jsou to takový dva malý čudle zhruba uproštřed - $ a T?

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:pon 6. říj 2014 15:41:20
od sstasek
taky je možné, že sis omylem zapnul nějaký filtr, musíš tam mít "No tags selected" viz obrázek

Obrázek

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:pon 6. říj 2014 16:31:48
od FoRzzA88cz
Díky moc :poklona: , máš pravdu měl jsem tam vybraný nějaký tag :angry:
Myslel jsem si, že to bude nějaká konina, nevěřil bych však, že až taková triviální hloupost :fish:

Ještě jednou díky !!!

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:stř 15. říj 2014 0:41:48
od cutler
caute mam otazku preco neviem dostatat hand hystory z poker stars??

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:stř 15. říj 2014 1:12:07
od mnouckk
jak to myslíš, jako že se ti neukládá nebo že jí nelze naimportovat? první věc co je, že HH musí být uložena v angličtině.

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:pon 29. pro 2014 12:59:09
od T1LTM4N
Ahoj všem..PT mi neukazuje poslední turnaj..HH z něj mám ale v součtu turnajů prostě chybí. Diky za rady

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:pát 2. led 2015 9:46:54
od T1LTM4N
T1LTM4N píše:Ahoj všem..PT mi neukazuje poslední turnaj..HH z něj mám ale v součtu turnajů prostě chybí. Diky za rady
Už to mám.. Stačilo si pořádně pohrát s filtrama..Jeden typ turnaje má totiž víc názvů.. :fish:

PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:čtv 22. led 2015 16:29:10
od makarsky
Nazdar

Ja mám takýto problém: Úspešne som importoval z harddisku HH z Pokerstars do PT4. Chcel by som si to ale v PT4 databáze nejako zresetovať a začať s vkladaním HH odznova. Čiže polopate chcem všetku HH v PT4 vymazať. Je to možné?

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:čtv 22. led 2015 17:39:14
od YourMum1sFat
makarsky píše:Nazdar

Ja mám takýto problém: Úspešne som importoval z harddisku HH z Pokerstars do PT4. Chcel by som si to ale v PT4 databáze nejako zresetovať a začať s vkladaním HH odznova. Čiže polopate chcem všetku HH v PT4 vymazať. Je to možné?
No tusim by to malo ist takto: Vlavo hore v liste Database--->Purge Hands

Dalej sa s tzm pohraj, ja tam klikat nechcem aby som si nahodou nevymazal HH :D

PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:čtv 22. led 2015 21:12:20
od makarsky
Dik

Vyskúšal som to. Funguje. Ide to cez Purge Hand celkom pohodlne. Dá sa to tam jednoducho odstrániť. Nie je nutné odstraňovať všetko. Aj jednotlivo.

Ešte raz vďaka. :potlesk:

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:pát 23. led 2015 8:24:03
od YourMum1sFat
Niet zac.

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:pon 25. kvě 2015 20:46:17
od kacvo
Zdravím,

Mám menší problém s pt4 po poslednej aktualizácii mi PT4 strašne pomaly importuje HH a v dôsledku toho mi nejde ani HUD neviete čím to môže byť ? Nič viac ako preinštalovať pt4 ma nenapadlo, bohužiaľ to nepomohlo. :D

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:úte 26. kvě 2015 0:37:41
od Tomasko1418
ja som nedavno kupil PT4 a neviem to ani rozbehnut :D ked sa mi tam snaží niečo naimportovať furt to nejaký error vypisuje :plac: :plac:

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:úte 26. kvě 2015 2:27:26
od LuisFig0
kacvo píše:Zdravím,

Mám menší problém s pt4 po poslednej aktualizácii mi PT4 strašne pomaly importuje HH a v dôsledku toho mi nejde ani HUD neviete čím to môže byť ? Nič viac ako preinštalovať pt4 ma nenapadlo, bohužiaľ to nepomohlo. :D

Mám bohužel uplně stejnej problém no :zalepenapusa: HUD teda najede, ale třeba až po deseti minutách, včera jsem hrál 2 MTT turnaje celkem dlouhý bez PT4, dneska na začátku session jsem ho zapnul a začalo to importovat ty 2 turnaje, a než se to dostalo k těm sng co už jsem fakt asi 10-15 minut hrál..... nechápu

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:úte 26. kvě 2015 9:06:22
od kacvo
LuisFig0 píše: Mám bohužel uplně stejnej problém no :zalepenapusa: HUD teda najede, ale třeba až po deseti minutách, včera jsem hrál 2 MTT turnaje celkem dlouhý bez PT4, dneska na začátku session jsem ho zapnul a začalo to importovat ty 2 turnaje, a než se to dostalo k těm sng co už jsem fakt asi 10-15 minut hrál..... nechápu
fuuu, aspoň mi odľahlo, že to neje mojím nb. Ale inak netuším čo s tým robiť. :plac:

Re: PT4 - ukládání Hand History

PříspěvekNapsal:úte 26. kvě 2015 9:34:01
od Cimprlich
Zkus znovu nastavit hernu, mělo by si to doimportovat HH z disku a odstranit tím errory a duplicity a udělat housekeeping databáze..