On3more píše:jo diky moc ) uz mi to slape..jen mi teda nejak nejdou sloucit pushnute a nepushunte spoty do jednoho. jde mi to nastavit jen zvlast - tyka se to hlavne SB kde to dela celkem rozdil, pac v nepushnutych to odcita velikost SB tudiz je zisk chipu mensi. Ja to delam celkem hrubou silou ze si to vyfiltruju zvlast a pak to od sebe odectu, ale urcite to jde elegantneji. Ztech ostatnich pozic by to zas takovej rozdil bejt nemel, tam hrajou roli jen ante, idkyz i snima bych to videl rad v jednom. Jeste teda prilozim graf pushe z CO a chtel bych se zeptat jestli se ztoho da poznat, ze bych mohl byt treba vic agresivnejsi. Je videt ze showdown(blue) je BE, coz je dobre nebo bych ji mohl mit vic ztratovou stim ze se zase zvysí nonshowdows(redline)...podotykam ze vzorek neni nic moc, pac sem mel trochu pauzu a rozhodl jsem se zacit s novou databazi, jelikoz dost hracu mohlo zmenit styl hry tak aby se do toho moc nepocitaly ty stary vzorky...
Tak pushnutý a nepushnutý spot sloučíš jednoduše.
Máš ve filtrech nějak definovaný pushnutý spot a nepushnutý spot.
Např.tam máš toto : Effective stack < 10,hero je SB,hero jde all in.
Když smažeš hero jde all in,budeš mít dohromady filtr pro situaci,které jsi pushnul i nepushnul,jestli to myslíš takhle.
A poznat jestli bys mohl být agresivnější....noo každopádně,když máš 2 hráče - jeden pushuje,jeden calluje,vždy ten,který calluje by měl mít silnější range,než ten který pushuje (pokud nemá nějaké šíleně dobré pot odds,což za 6-10BB asi ještě nemá).Z toho vyplývá,že křivka "chips won with showdown" by měla jít vlastně dolů,protože podle mě pusher nemůže být v točkách dlouhodobě favoritem nad callerem.
Pokud jde křivka nahoru,znamená to ,že tvoje pushovací range je silnější,než callovací range soupeřů.
Příčinou toho můžou být dvě možnosti
1)pushuješ víc tight(tedy silněji) než bys měl - což může být správně,pokud máš proti sobě donky,o kterých víš že tě callujou jak idioti.
2)pushuješ "normálně" a soupeři tě callují víc loose(tedy slaběji) než by měli