od MarioCZ
úte 17. lis 2020 18:03:00
úte 17. lis 2020 18:03:00
Moderátor: T-fon
Děje se mi to stejný. Když otevřu "table themes" nebo dohraju bounty turnaj, tak to okamžitě zamrzne. Myslím, že to je kvůli tomu oknu, co tam vyskočí.
Mluvis o tech bonusech/challenges, co dostavaji nejaci lidi?tennajkrajsi píše: ↑stř 18. lis 2020 14:19:31"Mozna to je tim ze to nikoho nezajima kdyz se jim zvedne rakeback o 1%"
ani ne, kedze vsichni maji mometalne 40% RB {okrem CR]
Arena už před delší dobou s PS ukončila veškerou spolupráci a nekomunikujeme s nima už vůbec o ničem, protože:
On ma ale bohuzel docela pravdu, dobre je to videt, kdyz na PP obcas rozdavaji "free cash" pomoci tech karticek. To je naprosto bezbarierovy, co se tyce dosazeni a v ramci te promo page je videt, kolik cz hraci denne claimnou. Jestli se nepletu, byva to nekde mezi 150-200 max. Prostou uvahou na zaklade globalniho trafficu dochazim k tomu, ze na ps je denne aktivnich max 1000 ceskych hracu. A otazka je jeste velikost pruniku techto dvou mnozin. Az se spusti ggpoker.cz, tak se dostane sotva na pp cisla a muzem si tipovat, kdo z tech 3 heren to tu zabali jako prvni.
Bohužel asi jen čekat.Eugenkorda píše: ↑úte 24. lis 2020 22:28:56Ahoj, potreboval bych poradit. Zalozil jsem novy ucet na PS. Stary jsem x let nepouzival, nemam jej verifikovany a nedarilo se mi na nej prihlasit. Po odeslani platby doslo k zablokovani i noveho uctu. Support nereaguje. 2 maily jsem poslal primo na support + jsem vytvoril 2 tickety pres helpcenter. Nevite nekdo co dal? Prachy si samoztejme strhli a na pouzity email me doslo potvrzeni.