Stránka 85 z 95

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:ned 9. srp 2020 10:53:42
od PetaMexiko
Jestli máš na PS účet v dolarech a chceš to posílat na korunový účet, tak eurovým účtem na Skrillu zbytečně přidáš ještě jednu konverzi měny navíc. Můžeš mít samozřejmě český účet v eurech, ale záleží, jestli to pro tebe dává nějaký smysl. Zkus kdyžtak trochu pročíst tohle fórum, nejlepší možnosti výběru se tu dost řešili nedávno.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:ned 9. srp 2020 10:56:45
od PetaMexiko
Karel90 píše:
ned 9. srp 2020 10:50:48
A jeste doufam ze kdyz tam budu mit skrill ucet..tak pri vyberu z pokerszaru se mi tam zobrazi moznost skrill ucet..zatim tam mam jen moznost primo na bankovni ucet
PokerStars nepoznají automaticky, že máš Skrill účet. Až přes ten účet vložíš (možnost vložit přes Skrill tam vidíš?), tak ho budeš muset ověřit, a pak teprve přes něj budeš moct vybírat. Nevím ale přesně, jak je to teď v klientu udělané, nehraju tam.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:ned 9. srp 2020 11:26:14
od Karel90
PetaMexiko píše:
ned 9. srp 2020 10:53:42
Jestli máš na PS účet v dolarech a chceš to posílat na korunový účet, tak eurovým účtem na Skrillu zbytečně přidáš ještě jednu konverzi měny navíc. Můžeš mít samozřejmě český účet v eurech, ale záleží, jestli to pro tebe dává nějaký smysl. Zkus kdyžtak trochu pročíst tohle fórum, nejlepší možnosti výběru se tu dost řešili nedávno.
Oka diky za info udelam teda ucet na skrillu v ceske mene pak zkusim vlozit penize na ps a pak zkusim vybrat.

Napisu pak info jak to slo a zda se to podarilo.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:ned 9. srp 2020 11:28:41
od Karel90
PetaMexiko píše:
ned 9. srp 2020 10:56:45
Karel90 píše:
ned 9. srp 2020 10:50:48
A jeste doufam ze kdyz tam budu mit skrill ucet..tak pri vyberu z pokerszaru se mi tam zobrazi moznost skrill ucet..zatim tam mam jen moznost primo na bankovni ucet
PokerStars nepoznají automaticky, že máš Skrill účet. Až přes ten účet vložíš (možnost vložit přes Skrill tam vidíš?), tak ho budeš muset ověřit, a pak teprve přes něj budeš moct vybírat. Nevím ale přesně, jak je to teď v klientu udělané, nehraju tam.
Jj moznost vlozit pres skrill tam vidim..jde mi jen o to jak se.mi podari vlozit prea skrill zda pak pri vyberu se mi objevi moznost vyberu pres skrill. Protoze ted tam mam jen primo na bankovni ucet nic vic.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:pát 14. srp 2020 4:05:37
od Mr.M@r
ví někdo, jak otevřu truhly, když se mi nechce otevřít to lobby s truhlama a nejde mi to ani přes my stars?

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:pát 14. srp 2020 8:04:08
od A_Rimmer
Skus este cez prehliadac na stranke, inak asi uz nijako... Cez my stars to vzdy islo.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:sob 15. srp 2020 10:07:42
od Mateos
ahoj
byl nejakej update? tyden sem nehral a celej klient se me zresetoval jak kdybych ho zrovna naistaloval. nevite co to muze bejt?
a jeste dotaz muzu mit pri hre otevrene exel tabulky open range?

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:sob 15. srp 2020 13:45:24
od Andrej1
Mateos píše:a jeste dotaz muzu mit pri hre otevrene exel tabulky open range?

Myslím, že ne.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:sob 15. srp 2020 17:23:02
od strateq
Od včerejška mi při otevření Pokerastars aplikace vyskakuje hláška Rational Updater Poker Client přestal pracovat.
Máte s tím nějakou zkušenost?
Dá se to vyřešit jinak než přeinstalací klienta? Mám tam totiž nastaveno spoustu věcí a nechci o to přijít, a když jsem to reinstaloval posledně, tak sem to musel znovu celé nastavovat.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:sob 15. srp 2020 17:47:39
od alkaatch
To nastavení je většinou v nějakém souboru typu settings.txt nebo tak něco. Takže by mohlo stačit zálohovat tohle.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:sob 15. srp 2020 19:31:40
od hetmanek1337
alkaatch píše:
sob 15. srp 2020 17:47:39
To nastavení je většinou v nějakém souboru typu settings.txt nebo tak něco. Takže by mohlo stačit zálohovat tohle.
+1
jen notes jsou samostatne v jinym

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:sob 15. srp 2020 19:54:32
od A_Rimmer
alkaatch píše:
sob 15. srp 2020 17:47:39
To nastavení je většinou v nějakém souboru typu settings.txt nebo tak něco. Takže by mohlo stačit zálohovat tohle.
Ten subor je v adresari: C:\Users\TvojeMeno\Appdata\Local\Pokerstars.cz a vola sa user.ini. Ten je dobre mat odlozeny niekde bokom pre taketo pripady, aj tie poznamky, tie su v tom istom adresari, subor notes.PSNick.xml.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:ned 16. srp 2020 17:05:50
od DigiStar
Cus,

urcite uz se to tady nekde resilo ale nevite kolik se dostava za truhly? Mel sem ty za 4250 bodu to bylo 300 starscoins = 3$,
Pak mi tam letos kdyz sem hral nejak vic hodily stary asi 10x vetsi narocnost cca 40k na jednu truhlu, za tu jednu sem dostal 10$ to sem obv 10 za mesic nestihl tak mi to padlo zaptky, to sem znova udelal a ted mam na 1 truhlu 13k bodu, tak za to muze byt co?

Jinak mi to prijde jako strasnej shit, ten nepomer...
4250 bodu = 3$ odmena za truhlu, udelas jich 10 za mesic a dostanes 30$
42k bodu = 10$ odmena za truhlu, by melo byt 30$ ne?

Neni to zivotne dulezity a rakeback stoji na starech za hovno, jen kdyby to nahodou nekdo vedel, budu rad za odpoved.

Diky a gl u stolu

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:ned 16. srp 2020 17:15:39
od _Radge_
Rakeback je pro nas 25%-1% (to se pak meni narocnost tech jednotlivych truhel, ale odmena je v nich podle barvy vzdy stejna, akorat na ni musis nahrat vice bodu) .. zalezi jak casto depositujes, jak casto hrajes, zda jsi vyhrajici nebo prohravajici hrac ... ja mam jako vyhrajici a nedepositujici hrac 1%, ale ze zacatku jsem mel 25% kdyz jsem prohraval a neco malo depositnul

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:ned 16. srp 2020 17:27:45
od svobodaprojevu
Ahoj, je to podle toho jaké máš volume, kolik vybíráš a kolik nabíjíš.... přesně asi nikdo neví jak se to počítá, ale prostě čím víc hraješ, vyhráváš a vybíráš tak dostaneš větší hovno... já mám za 47500 bodů 10$ rakeback ... Takže prostě za narakovaných 475 dolarů dostanu 10$ zpět.. A to hraju 3,50$ hyper turba;) Výsměch, ale neuděláš nic:) Hraješ málo tak dostáváš víc. Stárům nejde o reguláry tak ti hazí klacky pod nohy a mají tě na párku:)))

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:ned 16. srp 2020 18:38:48
od patushik518
Ahoj všem, můžete prosím poradit s výběrem z pokerstars. Dříve jsem neměl problém, ale naposledy jsem depositnul přes Revolutku od mastercard, teď když chci withdraw, tak tam mám pořád možnost jen starýho bank. účtu, ze kterýho jsem depositoval dříve, ale který už neexistuje. Řešil jsem to s někým ze supportu, ale asi po hodině diskuze mi poradila, ať pošlu znovu na ověření revolut kartu a že pak mi to změní, ale já už jsem ji posílal a ta karta je normálně ověřená. Chci se zeptat jestli je vůbec možnost withdraw na revolutku od mastercard? Pokud ne, je nějaká jiná možnost jak withdraw cash, když nemám skrill a karty mám jen od mastercard? Díky moc za rady.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:ned 16. srp 2020 18:41:13
od alkaatch
Na MasterCard nejde vybírat snad nikde, potřebuješ VISU.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:ned 16. srp 2020 20:02:10
od Fanda2696
Myslím že na Starech jde vybírat přes MasterCard taky to tak dělám

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:ned 16. srp 2020 20:19:41
od alkaatch
Už se tady několikrát řešilo že to lidem na Master nefunguje s tím že to je nějaká politika Masteru celosvětově. Ale je možný že to záleží ještě na něčem dalším jako která přesně banka atd.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:pon 17. srp 2020 1:11:44
od valentyne187
patushik518 píše:
ned 16. srp 2020 18:38:48
Ahoj všem, můžete prosím poradit s výběrem z pokerstars. Dříve jsem neměl problém, ale naposledy jsem depositnul přes Revolutku od mastercard, teď když chci withdraw, tak tam mám pořád možnost jen starýho bank. účtu, ze kterýho jsem depositoval dříve, ale který už neexistuje. Řešil jsem to s někým ze supportu, ale asi po hodině diskuze mi poradila, ať pošlu znovu na ověření revolut kartu a že pak mi to změní, ale já už jsem ji posílal a ta karta je normálně ověřená. Chci se zeptat jestli je vůbec možnost withdraw na revolutku od mastercard? Pokud ne, je nějaká jiná možnost jak withdraw cash, když nemám skrill a karty mám jen od mastercard? Díky moc za rady.
na revolutu mas pro EUR ucet bankovni udaje (IBAN a BIC), takze muzes zkusit poslat na tenhle ucet (asi budes muset nejdriv vlozit pres nej)