Stránka 90 z 102

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:čtv 22. říj 2020 14:25:37
od alkaatch
Někdy od 20.12. myslím. Rejstřík je zakotven už zákoně už od 1.1.2017, ale MF to nemělo funkční, tak to nikdo nemusel řešit. Pak to MF na své straně zprvoznilo loni v prosinci a dalo rok provozovatelům na to, aby to technicky implementovali. Ten rok uběhne někdy koncem prosince a od té chvíle to musí všichni mít funkční. Během roku dávalo MF nějaké technické specfikace, upřesňovalo formát výstupů, testovací verzi toho prostředí, odpovídalo na technické dotazy atd. (https://www.mfcr.cz/cs/soukromy-sektor/ ... vozovatele). A co jsem slyšel, tak PS se toho moc neúčastnilo, PP nevím, ale ti alespoň mají nějaké napojení na Kings a tím pádem i info. Takže je možné, že to prostě mají obě herny nachystané a proto o tom není slyšet, ale taky je možné že se na to některá z nich vybodla, nebo že o tom pořádně ani neví - PS tady nemá žádného zástupce a moc nesledují co se tady děje. Ale to se všechno dozvíme celkem brzy...
Pokud nemáš tohle funkční, tak nesmíš pouštět hráče do hry (mělo by to fungovat tak, že při pokusu o login tě to blokne pokud jsi v rejstříku), takže bez toho budeš prostě konstantně porušovat zákon.

Článek o rejstříku tady: https://www.zodpovednehrani.cz/rubriky/ ... r_212.html

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:čtv 22. říj 2020 14:32:33
od Nekrolog
Takze nejspis bude nejlepsi tam drzet co nejmene fin.prostredku, ktere pujdou najednou vsechny vybrat?

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:čtv 22. říj 2020 14:33:34
od sthracIV
Za dva měsíce uvidíme jak to půjde dál - začne fungovat rejstřík vyloučených osob a je otázka jestli to PS vůbec dokáže splnit, nebo jestli to zabalí. To samé bohužel platí i pro PP. Neříkám že se to 100% stane, ale u obou je riziko, že to technicky nezvládnou a skončí. Současně to ale vypadá na vstup jedné další herny (většina asi ví, ale nebudeme jmenovat dokud to není ofiko), takže snad bude kde hrát.
Pokud se nemýlím tak tato část zákona byla součástí jíž v roce 2017 ne ??? jen měla platit se zpožděním (opravte mě pokud se mýlím)
Tudíž Stary i Párty když žádali o licenci tak museli vedet že tohle budu muset časem řešit...

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:čtv 22. říj 2020 14:43:35
od alkaatch
Pokud se nemýlím tak tato část zákona byla součástí jíž v roce 2017 ne ??? jen měla platit se zpožděním (opravte mě pokud se mýlím)
Tudíž Stary i Párty když žádali o licenci tak museli vedet že tohle budu muset časem řešit...
Ano bylo to součástí zákona, ale nikdo nevěděl kdy nebo jestli to vůbec MF zprovozní, jak přesně to bude fungovat, co to bude po technické stránce vyžadovat...takže to nikdo neřešil, protože ani nemohl. A řeší se to až teď poslední rok.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:čtv 22. říj 2020 17:01:23
od hA_FreY
nevíte někdo, kde se dá zbavit toho novýho aurora enginu na ps?
na netu jsem našel že to má jít přes settings -> table appearance -> table graphics
ale já tam to záložku table graphics (má být po announcements) prostě nevidím

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:čtv 22. říj 2020 17:21:59
od HAAANZ
hA_FreY píše:
čtv 22. říj 2020 17:01:23
nevíte někdo, kde se dá zbavit toho novýho aurora enginu na ps?
na netu jsem našel že to má jít přes settings -> table appearance -> table graphics
ale já tam to záložku table graphics (má být po announcements) prostě nevidím
Pročti si poslední stránky na tomto fóru.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:čtv 22. říj 2020 17:39:12
od hA_FreY
díky, a kde najdu to user.ini -> já jsem na tohle úplnej dement

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:čtv 22. říj 2020 17:59:26
od A_Rimmer
Najdes to v adresri c:\pouzivatelia\TVOJEMENO\appdata\local\Pokerstars.cz

Musis ale hore v okne v zalozke zobrazit mat zaskrtnute skryte plozky. Ten adresar appdata je normalne skryty.

Je to ale zbytocne sa v tom subore hrabat, neurobis s tym nic, ked uz tam ale budes, tak si ho aspon niekam zazalohuj, aj ten subor notes.tvojnick.xml, tam su tvoje poznamky na hracov.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:čtv 22. říj 2020 20:25:21
od manalana
hA_FreY píše:
čtv 22. říj 2020 17:01:23
nevíte někdo, kde se dá zbavit toho novýho aurora enginu na ps?
na netu jsem našel že to má jít přes settings -> table appearance -> table graphics
ale já tam to záložku table graphics (má být po announcements) prostě nevidím
animation - to zní podobně z hlediska efektu, ne :)

každopádně zbylo tam pouze 5 layoutů a hlásí mi to graphic card crash

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:pát 23. říj 2020 7:33:49
od Příbeček
asi si budeme muset zvyknou. PT4 normalne jede

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:pát 23. říj 2020 7:49:09
od RaulG777
Příbeček píše:
pát 23. říj 2020 7:33:49
asi si budeme muset zvyknou. PT4 normalne jede
To sice jede, ale laguje to při větším počtu stolů jako prase, teda aspoň mě... Četl jsem však i na 2+2 příspěvky, že to lidem dělá stejný problém... Po vypnutí HUDU mírné zlepšení, ale lagy pořád zůstávají...

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:pát 23. říj 2020 13:49:23
od Jamex
Funguje vám vyhledávání hráčů přes notes? Tzn. že si zkopíruju jméno a přes ctrl+F vyhledám? Dnes mi to přestalo fungovat...

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:pát 23. říj 2020 14:05:40
od MarioCZ
Jamex píše:
pát 23. říj 2020 13:49:23
Funguje vám vyhledávání hráčů přes notes? Tzn. že si zkopíruju jméno a přes ctrl+F vyhledám? Dnes mi to přestalo fungovat...
Mě to funguje.

Jinak od včera pro mě nehratelné pokud mám 3 a více stolů. Šíleně to laguje.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:pát 23. říj 2020 15:33:33
od Aggronaut
Jinak přímo v sekci supportu se ptají na názory k aurore.. Tak by bylo dobré,kdybyste se vyjádřili i tam,co si o tom myslíte.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:pát 23. říj 2020 16:12:10
od surda
Máte někdo problémy s zvukem u aurory? Nefunguje mi upozornění, že je na mě akce. V nastavení jsem všechno dal do defaultu a pořád nic.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:pát 23. říj 2020 16:35:24
od Vampiir142
U mě stejné ...

Ale zkusil jsem vymazat tu ImgCache s User složky a po auroře je veta, jen to člověk musí vymazat před každou hrou.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:pát 23. říj 2020 16:38:00
od Jamex
Aggronaut píše:
pát 23. říj 2020 15:33:33
Jinak přímo v sekci supportu se ptají na názory k aurore.. Tak by bylo dobré,kdybyste se vyjádřili i tam,co si o tom myslíte.
Kde presne? Diky.

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:pát 23. říj 2020 17:00:46
od Aggronaut
Jamex píše:
pát 23. říj 2020 16:38:00
Aggronaut píše:
pát 23. říj 2020 15:33:33
Jinak přímo v sekci supportu se ptají na názory k aurore.. Tak by bylo dobré,kdybyste se vyjádřili i tam,co si o tom myslíte.
Kde presne? Diky.
Contact support - a hned to tam je nahoře v takovém obdelníku - pak stačí normálně napsat email nebo použít live chat. Jen vybereš správnou kategorii,kam to spadá... A nebo nepište nic :-D,regové asi i díky tomu momentálně nehrají a je tam total rybník :-D (SNG)

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:sob 24. říj 2020 9:59:09
od polda
dneska uz mi to 2x disconectlo na 5 minut behem hodiny hraní... to zas bude trvat týdny než to dají do pořádku... stejně jako během SCOOPu...
no jdu oprášit PP zas... :)

Re: Pokerstars v ČR

PříspěvekNapsal:sob 24. říj 2020 11:11:32
od Jamex
MarioCZ píše:
pát 23. říj 2020 14:05:40
Jamex píše:
pát 23. říj 2020 13:49:23
Funguje vám vyhledávání hráčů přes notes? Tzn. že si zkopíruju jméno a přes ctrl+F vyhledám? Dnes mi to přestalo fungovat...
Mě to funguje.

Jinak od včera pro mě nehratelné pokud mám 3 a více stolů. Šíleně to laguje.
Opravdu vám toto funguje? Já nemůžu kopírovat jména soupeřů...