Moderátor: T-fon
deaktivace Aurory viz stránka 99 diskuzeAggronaut píše: ↑úte 5. led 2021 16:47:21Strateq,mel si zaridit zvyseni RB a ne konecné vypnutí stareho klienta a ted uz asi opravdu nutný prechod na vyj... auroru! To jsme si nerozumneliprimo ve hre to chtelo upgrade jinak nemuzes nic delat a prepsat znovu uz se to z backupu neda,protoze i tam se to prepsalo. Leda by mel nekdo nekde zalohu? ale to uz asi taky nepujde co? nekomu to porad jede?
pisu ze tohle uz neni moznemanalana píše: ↑úte 5. led 2021 16:58:10deaktivace Aurory viz stránka 99 diskuzeAggronaut píše: ↑úte 5. led 2021 16:47:21Strateq,mel si zaridit zvyseni RB a ne konecné vypnutí stareho klienta a ted uz asi opravdu nutný prechod na vyj... auroru! To jsme si nerozumneliprimo ve hre to chtelo upgrade jinak nemuzes nic delat a prepsat znovu uz se to z backupu neda,protoze i tam se to prepsalo. Leda by mel nekdo nekde zalohu? ale to uz asi taky nepujde co? nekomu to porad jede?
Tak s tim prepsanim souboru user to funguje, dekuji mocLord_Antoan píše: ↑úte 5. led 2021 21:31:31Udělej to podle postupu na stránce 99,mně to funguje.. Do souboru user vepišeš nějakej ten řádek navíc.. Jsem zpět na starým designu
cau a je to povolene ze vraj mozes aj ban za to dostat ak to zistia hmAggronaut píše: ↑úte 5. led 2021 22:07:16Tak s tim prepsanim souboru user to funguje, dekuji mocLord_Antoan píše: ↑úte 5. led 2021 21:31:31Udělej to podle postupu na stránce 99,mně to funguje.. Do souboru user vepišeš nějakej ten řádek navíc.. Jsem zpět na starým designu
to asi neSpiroz píše: ↑úte 5. led 2021 22:45:48cau a je to povolene ze vraj mozes aj ban za to dostat ak to zistia hmAggronaut píše: ↑úte 5. led 2021 22:07:16Tak s tim prepsanim souboru user to funguje, dekuji mocLord_Antoan píše: ↑úte 5. led 2021 21:31:31Udělej to podle postupu na stránce 99,mně to funguje.. Do souboru user vepišeš nějakej ten řádek navíc.. Jsem zpět na starým designu