alkaatch píše: ↑ned 20. pro 2020 19:54:39
Rejstřík s tím nemá společného vlastně nic, ale zavedení rejstříku donutí PS upravit herní plán a doufám, že to pak udělají tak, že ho rovnou upraví celý a vyškrtnou i §59. I když v PS vláknu se psalo, že už tam ty nové povinnosti PS mají, takže jestli turnaje pořád nejedou bez 50% GTD podmínky, tak to asi nezměnili a pak je to zase ve hvězdách.
Já jim průběžně píšu různé návrhy, co zlepšit a nebo nové funkce, a zajímavé je že většinu z nich fakt udělali

Nejdřív jsem si myslel že je to jen náhoda, že už to třeba měli v plánu, ale když už to byla asi 6 nebo 7 funkce v řadě, tak jsem si řekl že to asi náhoda nebude, že fakt tam někdo sedí a čte co tam ti lidi (hráči) píšou. Dokonce si i poradili s mojí kindergarten-english, a to je co říct, protože ty maily víceméně uplácávám pomocí google translatoru, a často se překliknu v nějakém písmenu v českém slově (beton místo žeton) a pak to nedává smysl už vůbec.
No a včera mě právě napadlo jak by tenhle paragraf šel obejít, ale asi by tam za ten návrh asi někdo lobovat. Znáte se někdo s někým kdo má u Pokerstars nějaké větší slovo? Nějaký čech který s nimi komunikuje na denní bázi?