Votrok píše:Ahoj,
když jsem si na PS ověřoval účet, poslal jsem normálně screenshot z internetového bankovnictví, ale vklad jsem bohužel poslal rychlejší cestou přes kartu. Takže když si teď chci vybrat, jediná možnost je přes tu kartu, kterou si ještě musím ověřit, tj. poslat ji ofocenou. Z pochopitelných důvodů příliš nechci nikam posílat fotku platební karty, takže mám dvě otázky: akceptují Stars, když některé údaje začerním (např. část čísla karty nebo platnost)? A nebo pokud bych si teď poslal nějakou částku na PS bankovním převodem, mohu pak vybrat všechno přes účet nebo budu muset stejně tu první část vybrat přes kartu?
Díky
Ahoj, vybírat můžeš na to, co máš ověřené.. Takže je víceméně jedno pokud jsi vložil přes kartu, ale máš ověřený jen účet tak to můžeš vybrat jen bankovním převodem na účet. Pokud chceš ověřit i kartu, tak ode mě jim stačilo (na 3. pokus) aby jsi udělal screen z internetového bankovnictví. Když si tam rozklikneš něco jako informace o kartě, tak tam jde vidět jméno a jen první a poslední čísla karty. Řešil jsem to asi 2 týdny zpátky