bublifuksuk píše: ↑úte 12. led 2021 13:09:36
Mam take problem s vyberem - hazi mi to neustale hlasku : "" Regulations require you to withdraw funds to a verified instrument last used for deposit. If you would like to withdraw using this payment option, you need to make a deposit with it first."
coz samozrejme mam (provedeny vklad stejnou metodou jako chci vybirat
vim jeste o jednom cloveku co ma podobny problem, bohuzel podpora je uplne mimo
ma jeste nekdo stejny problem ? doporuceni jak to resit ? na emailu i na live chatu je jen nejaky vaclav (uplne mimo)
Pokud ti Václav přijde úplně mimo, ještě jsi neměl to štěstí na Marii. Po týdnu mé snahy jsem se dočkal odpovědi, že jim mám dát více času. Každý může říct, "dejte nám více času". Času na co přesně? Znamená to, že se problémem zabývají, nebo že se jím teprve budou zabývat? Jestli se problémem budou zabývat stejně intenzitvně, jako s výběry na bankovní účet, tak se máme na co se těšit.
Tato herna má evidentně nějaký problém, se kterým si neví rady, pokud se jim v prvé řadě vůbec zabývá. Když se loni vyskytl podobný problém u konkuřenční herny, snažili se mi vyjít vstřít a výběr realizovali manuálně. PP si pro své loajální zákazníky přichystala ghosting.