Musím se připojit , ta podpora je naprosto hrůzostrašná. Snažím se marně o výběr téměř 2 měsíce přesně dle jejich pokynů.
kapitola 1 fastbanktransfer :
Zakládám nový bank. účet kvuli oddělení pokeru a volím dle doporučení fast banktransfer - ověřuji, vkládám a zadávám zkušební výběr ... po cca 10 dnech "Zpracováváno" kontaktuji podporu proč to tak trvá .... Václav, že prý peníze odmítla moje banka, že se to stává, že prý zadal žádost o 2. pokus ..... Druhý den kontaktuji banku a bankéř, že to je nesmysl.
Večer nacházím peníze zpět v cashieru a mail od Marie :
Z důvodu technického problému v současné době nejsme schopni zpracovat Výběr prostřednictvím bankovního převodu a problém se již řeší. Dotčený tým na tom pracuje. Mezitím jsme zrušili Výběr pod číslem transakce id ...... Můžeme Vám doporučit provést Výběr prostřednictvím jiné platební metody jako jsou: Neteller, Moneybookers, PAYSAFECARD nebo Maestro. Berte na vědomí, že nejprve ale musíte provést minimální Vklad na hráčský účet. ................ (Z doporučených možností (nechápu proč tam chybí ta VISA, když jediná funguje !!??) jsem si bohužel zvolil Maestro) ... po zaplacení poplatku se mi asi po týdnu objevila ve schránce Maestro a já se těšil na výběr. Borci mezitím banktransfer vyřešili tak, že ho ZRUŠILI .
kapitola 2 maestro :
foto karty , požadavek na ověřovací vklad ... ověřovací VKLAD zamítnut !! Václav :
Aktuálně čelíme technickému problému co se týče výběru přes Skrill,Neteller,Maestro a Paysafecard na které nelze vybrat prostředky.
Pracujeme již na obnově a jakmile budou opět tyto metody v dispozici, budete informován.
Po pár dnech čekání zapínám online chat, kde mne Václav ubezpečuje že Maestro je již kompletně funkční, provedu vklad a po potvrzené kompletaci zadávám výběr na MAESTRO ...po cca týdnu "zpracovávání" opět zapínám chat, ... Marie, že prý mohu vybírat kartou pouze v Eurech či USD (na výběr jsou přitom při výběru 4 měny,které se mi beztak převedou na CZK) , S Marií tedy přes chat provádím změnu na Eura, Marie potvrzuje, že je vše v pořádku a výběr bude dokončen.
Druhý den večer otevřu klienta a peníze jsou zase zpátky v cashieru !!!!
Na dotaz proč byl zamítnut výběr přes Maestro mi pomatená Marie pošle toto :
Upozorňujeme, že Mastercard a Maestro můžete použít na ověření účtu, díky tomu, že tou platební metodou jsou vklady povoleny. Nicméně Mastercard neumožňuje výběry peněz. Na výběry peněz doporučujeme časem ověřit i další platební metodu, která výběry peněz podporuje: VISA, Skrill, Neteller, My paysafecard, Fast Banktransfer, Maestro platební karta.
Z toho důvodu i Vaší žádost o výběr v hodnotě - xxxx CZK jsme odmítli. S pozdravem
Marie
"Proč jste mi neposlali peníze přes Maestro ?" - "Protože to přes Mastercard nejde, zkuste si pořídit Maestro" ... top odpověď podpory

Na online chatu jsem tedy odchytl Václava - slíbil, že to "prověří" ale klasicky se týden nikdo neozval. Zadal jsem tedy znovu stejný výběr (v Eurech) , opět stejný průběh ...... Zpracováváno - zamítnuto .... baz jakékoliv zprávy, vysvětlení ......
kapitola 3 co s tím ? (VISA?) :
Přímo na účet tedy nejde vybrat, k účtu byla automaticky MC karta, jako druhá Maestro ..... po zadání, že chci VISA mi vyskočilo, že je limit 2 debetních karet k účtu a VISU už nedodají. V mé domovské RB bohužel základní VISU již nevydávají (pouze VIP) Marie je úplně k ho.... a Václav se odpojuje případně slíbí "prošetření" a mail s informacemi, ale to je tak vše, Otevírat účet v další bance se mi moc nechce, bohužel informace z online chatu jsou momentálně nepoužitelné,
epilog :
Závěr je pořídit si VISA a doufat , že funguje 100% všem, či počkat ještě pár měsíců ...... pro pobavení ještě krátký chat s Vaškem

)
pp4 odm.jpg (71.11 KiB) Zobrazeno 50 x