Nepřestává mě fascinovat tvá schopnost a vytrvalost přicházet s obhajobou lajdáctví této herny.
-problémy se týkají výhradně CZ hráčů a jen některých (i když většiny) metod
Problémy se budou týkat "jen některých" CZ hráčů pouze za předpokladu, že většina z nich využívá VISU jako platební nástroj. O tom silně pochybuji. Bankovní účet má každý, VISU každý nemá. VISY obvykle mají 1 procento poplatku, bankovní převody poplatky nemají. A pokud tím máš na mysli, že problémy se týkají "jen některých" hráčů, protože menšina z nich vybírá peníze, tak ti, co peníze nevybírají, ten problém mají také. Jen o něm zatím neví, a nebo se budou trápit později.
Na skutečnost, že problémy se týkají jen CZ hráčů, můžeme pohlížet různě. Ty to zřejmě vidíš jako nějaké pozitivum, já to vidím jako zatraceně velkou nevýhodu. A realita tomu odpovídá. Evidentně nejsme pro PP natolik důležití, aby nám přestali házet klacky pod nohy. A na tom se nikdy nic nezmění, pokud weby jako tyto budou mít motivaci za každou cenu tutlat problémy herny. Samozřejmě, že čestí hráči nemají stejně kvalitní software jako PP global. Samozřejmě, že máme mizernou podporu a problémy s výběry. Proč bychom neměli být v nevýhodě, když se vlastně nemáme na koho obrátit, kromě paní Marie? A ti, kteří tu mají nějakou mediální moc, těm jsou čeští hráči dobří jen jako klikači affiliate linků.
- PP tu má složenou několikamilionovou jistinu a licenci společnou s King's, myslím, že ani o jedno nebudou ty dvě strany chtít přijít
Můžeme pouze spekulovat o tom, co chtějí, nebo nechtějí. Neumíme číst ostatním lidem myšlenky. Co ale můžeme říci s naprostou jistotou, že PP vědomě komplikuje hráčům výběry. Odstranily všechny možnosti výběru, kromě jedné. A zákaznická podpora ráda ignoruje, šíří dezinformace nebo zdržuje. Taková je realita.
- na konci roku se narychlo zmateně měnila legislativa, která na to má dopad
Jestli má legislativa nějaký dopad na problém PP, o tom zase můžeme jen spekulovat. PS a Synot problémy s výběry nemají. Co z toho vyplývá? Buď se mýlíš, a nebo ty problémy mají všechny herny, ale jen PP má natolik nekompetentní zaměstnance, že to za dva měsíce nevyřešili. Takže zase je to problém jen PP, nikoho jiného.
Zkoušel jste někdo v posledních dnech vlastně ten Skrill a další peněženky s jakýmkoliv výsledkem? Já ztratil telefon, kde jsem měl klíč k dvoufázovému ověření a obnova je trochu komplikovaná, tak se mi do toho nechce.
Ano, zkouším každý den.

Dnes jsem se dověděl, že mi neověří VISA kartu, pokud nemá fyzickou formu. Tuto odpověď jsem samozřejmě očekával. Je v souladu s jejich trendem, kdy hráč musí postupovat naprosto přesně podle zákonů, zatímco oni se nejspíš řídí pravidly Kocourkova.
Těm co si to nepamatují, bych připomněl, že to byla právě Poker-Arena, která na některé ty scamy jako první upozorňovala a s nějakými Rapidshary a podobně odmítla spolupráci hned na začátku. A našel bych další příklady, kdy jsme na rozdíl od jiných neměli zapotřebí za peníze propagovat očividný scam, ale nechci v tom zas tak vrtat
Jsem rád, že jsi zdůraznil, že jste odmítli spolupráci hned na začátku. Možná jsi ještě mohl zmínit, že tehdy jste byly v daleko lepší výchozí situaci. Jako reklamní platforma jste sloužili více hernám, včetně Pokerstars. Zákon však pokerové herny zkrouhl jen na tři a PS poté zařízla spolupráci. Takže to jediné, co Vám zbývá, je PP a Synot. Což je ostatně důvod, proč Pokerstars chybí v místní tabulce "nejlepších heren". Chybí tam proto, že je horší než PP a Synot? Nebo tam náhodou chybí z toho důvodu, že přestala platit?
"nepíšu to, protože mě za to někdo platí, ale vede mě k tomu "... Komické!
Já bych Vás za tohle nekritizoval, kdybys tu ze sebe nedělal bojovníka, který je na straně hráčů.