od boyd1sh
stř 27. kvě 2020 14:07:03
stř 27. kvě 2020 14:07:03
Jasný
tady je - https://discord.gg/brxEgc

Moderátoři: kacvo, T-fon, gloobus
Tak jsem to přesně takhle včera udělal a Marie mi dneska napsala, že musím jít do klienta a změnit tam svůj věk. V klientovi to tlačítko ovšem vůbec nic nedělá, přestože tam to datum narození mám správně. Zkoušel jsem i reinstall softu a pořád to samý. Zkusím jim tam teda ještě jednou napsat a poslat i screen přímo z klienta, tak uvidíme.PetaMexiko píše: ↑pon 25. kvě 2020 14:53:46SPOILERSPOILER_SHOWPřed chvílí jsem to řešil s někým jiným. I když je to dost matoucí, čeká to na to potvrzení z czechpointu/úřadu, aby se to uzavřelo celý. Aspoň mu to napsala podpora.
Dá se nějak otevřít za Zprostředkovaná identifikace? nebo je to úplně neaktivní, jak to vypadá? V takovém případě by to totiž nedávalo smysl.
EDIT: Tady mi kolega mezitím odpovědělTakže, abych to shrnul: Pokud máte někdo tenhle problém, že i po nahrání scanu karty a zadání toho věku u toho pořád svítí "Zbývá dokončit", nevšímejte si toho a pošlete jim na mail info[zavinac]partypoker.cz ten dokument z úřadu / Czech Pointu. Zmizet by to pak mělo všechno najednou.Nejde to otevrit. Mně napsali že jim to musim poslat na e-mail:
info@partypoker.cz. Nepsali mi nic o tom, že to jde i přes tu jejich
platformu a když to zkusím sám, tak mi to nejde, takže bude asi nejlepší to
poslat přes ten email
Vytáhnout ne, jediná možnost je třeba OBS a dělat záznam že session a ten zpětně analyzovatsuprapho44 píše: ↑pát 29. kvě 2020 17:16:29Mohl bych mít taky jednu otázku? Vím, že na PP nejde HUD, existuje v současné době nějaký program nebo možnost, jak bych si mohl vytáhnout své handy, abych si je mohl projít?![]()
Hele máme to tam taky, zrovna včera jsem na to koukal, mělo by to být v nastavení v té poslední multitable sekci. Jsou tam možnosti jak natavit že se Ti zbarví stůl když přijdou nějaké karty či pokud je akce na tom stole přes X BB. Důkladněji jsem to nestudoval, ale vím, že to tam určitě je.