Psal jsem v pondělí na support PP, kde jsem poukazal v souvislosti s leaderboardy i na to, že je to dost nevýhodné pro hráče kteří je nemají a musí čelit hráčům, kteří celý den huntují body. Na vyšších stakes to asi nebude takový problém, ale na micro, kde je vítězství v denním leaderboardu oceněno 20, 15 či 12 BI je to celkem problém. Mnohokrát se mi totiž stává, že musím své 4bet bluffy foldovat a když mam občas value handu a callnu, tak se jen nestacim divit jak ti hraci jsou schopni 5bet all in bluffu. Hlavne jim je to skoro jedno že.. bud me vyfolduji, nebo si flipneme nebo teda prohraji, ale nahraji i tou prohrou body a pak kdyz jsou v TOP3 tak bum, 10-15BI vyhra..
A druha vec co jsem jim psal byl navrh jak mohou nalozit s tim problemem, ze nemuzeme mit vic jak 100% rb diky cehoz nesmime do tech leaderboardu. Vlastně to ani takový problém není, co koukám, tak 95% času ta výhra nepřekročí narakovanou částku, takže by to mělo být v pohodě a v těch 5% případů, kdy to problém je, by se to vyřešilo obyčejnou formulkou, ktera se zepta, zdali je hrac cech a pokud ano, jestli ma vyhrat vice nez narakoval a pokud ano, tak dostane jako vyhru maximum to co narakoval. Tada, vyreseno, prace pro jednoho technika na 20 minut, mozna hodku dve kdyz to bude chtit jeste otestovat.
No kazdopadne mi napsali dekovny email za muj feedback a navrh na reseni problemu (bla bla bla, nicnerikajici reci).... ale chci se zeptat, podle me muj navrh na ty leaderboardy neni spatny a ani nijak slozity. Nevim jakou komunikacni silu maji kluci z asociace, ale kdyby to treba navrhli nekomu jinemu nez ja klukovi ze supportu co ma v odpovedi prednastavene formulky a nikdy to neposle nikam dal, tak by se treba neco dit mohlo... Kdyby byl vyresen problem s maximalnim 100% rakebackem, byli bychom treba o kus blize, ty leaderboardy maji neskutecnou value, pro nas Cechy o to vetsi kdyz by se tim dal nahradit ten chybejici rb.