od opi
pát 5. čer 2020 14:24:33
pát 5. čer 2020 14:24:33
Ahoj, musím se zde podělit o jednu velice nemilou skutečnost a to výběr vložených prostředků z účtu, který nebyl v časovém limitu ověřen. Když jsem měl účet aktivní po založení, vložil jsem si na něj nejvyšší možnou částku ( 3000Kč) bez nutnosti ověření účtu. Po odehrání pár hand jsem však zjistil že software mi absolutně nesedí a přestal jsem na partypokeru hrát. Účet jsem ani neověřoval a peníze tam ponechal. Po uzavření účtu jsem si chtěl peníze zaslat zpět na můj bankovní účet a začal jsem to řešit s anglickou podporou ( protože ta česká prostě nebyla dostupná ) Po zaslání veškerých dokumentů tj. ofocený občanský průkaz, ofocená platební karta, informace o mé bance a v neposlední řadě i výpis z mého ůčtu mě anglická podpora odkázala na tu českou a začalo to znvu. Zase chtěli to samé a já to opět poslal. Vše jsem odesílal přes emaily a když jsem se připojil na online chat tak paní Marie byla nepříjemná a nebylo schopné s ní komunikovat ( dokonce mi odsekla a ukončila chat ) Teď chtějí abych poslal opět ty informace které jsem už odesílal 2x ( 1x na anglickou a 1x načeskou podporu) Přijde mi to jako jeden velkej podvod a zhruba před hodinou jsem byl na chatu opět s paní Marií a prý jim nic nepřišlo. Divný když mi na každý mail odpovídali. Nemáte někdo taky takovou nemilou zkušenost? Mohu se s tímto problémem obrátit na nějáký vyšší orgán?