Tak jsem zkusil napsat jestli mi nevymění/ prodlouží platnost ticketů a odpověď:
Litujeme taková možnost není. Nemůžeme refundovat čí změnit platnost vstupenky.
K účasti na turnaji nelze současně použít více turnajových vstupenek, vstupenky lze použít pouze v těch turnajích, jejichž vstupní poplatek odpovídá nominální hodnotě jedné vstupenky.
Všechny vstupenky na turnaje mají omezenou dobu platnosti, která je vyjádřena ve formě konkrétního data nebo určitého času, který uplynul ode dne přijetí vstupenky na turnaj. Po vypršení platnosti turnajové vstupenky se stává neplatná a je odstraněna z herního účtu.
Jakákoli vstupenka, která nebyla použita po dobu 6 měsíců, automaticky vyprší, bez ohledu na to, jak dlouháje doba platnosti.
Pokud jste se na turnaj zaregistrovali pomocí turnajové vstupenky a turnaj byl zrušen před zahájením turnaje, máte právo tento turnajový lístek uložit a použít k účasti na jiném turnaji.
Pokud je turnaj zrušen po jeho zahájení, obdržíte odškodnění za zrušení, jako kdybyste vložili peníze na registraci v tomto turnaji, a stejným způsobem jako ostatní hráči obdrží náhradu v takových turnajích podle našeho uvážení.
Podrobnosti o vstupenkách na turnaj, včetně ceny a doby platnosti, naleznete ve svém účtu v sekci Moje vstupenky, která se nachází v pravém horním rohu pokerové lobby.