Pořád nic , ale už mě začínají hodně bavit

Posílám si životopis na podporu partypoker
Podotýkám , že kdybych se jim dnes neodhodlala napsat , tak opět nic nevím
Ale nějak ve středu očekávám zprávu o tom , že jsem to nestihla do lhůty

No každopádně zkusím i registraci u PS , uvidíme zda oni budou rychlejší
Vy [11:44:54]
Dobrý den , uplynulo 10 dní od poslání dokumentů Vám na podporu , vypršela mi doba na ověření účtu a pořád od Vás nemám žádnou zprávu. Jsem ráda , že si píšu s Vámi a třeba mi to už vyřešíte nebo řeknete co mám opravdu dělat

Vaclav [11:46:22]
z bezpečnostních důvodů Vás chci poprosit abyste mi napsal Vaše jméno, příjmení, datum narození a uživatelské jméno hráčského účtu
Vy [11:46:56]
.............................................................................................
Vaclav [11:48:07]
Děkuji za ověření.
Vaclav [11:49:10]
Dobrá, podíváme se tedy na to.
Vaclav [11:49:26]
Vidím, že kontrola ROB dokumentu proběhla v pořádku.
Vaclav [11:49:50]
Píše Vám platforma že máte 0 dní k ověření?
Vy [11:49:58]
Ano píše
Vaclav [11:50:38]
Dobrá, dejte mi tedy chvilku.
Vy [11:51:16]
V pořádku
Vaclav [11:55:38]
Dobrá, přeposlali jsme tedy žádost na patřičné oddělení pro dokončení.
Vaclav [11:55:50]
A jakmile bude dokončení hotovo, můžete plně využívat svůj účet.
Vy [11:56:44]
Dobře , očekávat tuhle věc mohu kdy ?

Kdy se mi zároveň připíše částka za ověření na czepointu a za ověření ROB
Vaclav [11:58:56]
Co se týče CzechPoint ověření, tak z důvodu ručního ověřovaní, Vám nebyl připsán bonus 200CZK na přelomu února jak jsem Vám sdělil, za což se omlouvám. Ale jakmile bude kompletní ověření hotovo, tyto částky by se měli připsat den po kompletním ověření.
Vy [12:00:34]
Dobře to je výborná zpráva . Pořád , ale nemám odpověď na to , kdy mohu to plné ověření očekávat

Přeci jen tohle už tak náročná záležitost asi není .
Vaclav [12:03:48]
Toto potvrzení by mohlo být ještě dnes. Ale protože naše oddělení toto nedělá, nemohu to slíbit.
Vy [12:04:26]
Ale teoreticky nejpozději zítra bych měla mít účet plně aktivní ?
Vaclav [12:05:30]
Já Vám bohužel nemohu přesně sdělit kdy to otevření bude, já jediné co vidím, že ROB proběhla v pořádku a už se čeká jen schválení. Jediné co pro Vás můžu udělat, je že zašleme žádost, jestli je možné pro Vás již otevřít účet.
Vaclav [12:05:48]
Ale může se stát, že ani zítra to ještě nepůjde či je též možné že za několik hodin Vám půjde účet.
Vy [12:06:26]
Tak já se na svůj účet normálně dostanu , jde mi o to abych měla povolené platby ú výběry a další náležitosti
Vaclav [12:08:30]
Ano, já chápu Vaší otázku, ale i přes to Vám musím odpověď že dokud nebudeme mít písemně sděleno z patřičného oddělení, že všechno je "OK" nemohu Vám pro zatím nic slíbit.
Vy [12:09:14]
Takže je možné , že to bude trvat i další týden ?
Vaclav [12:09:44]
To určitě ne, ale může se jednat o prodlevu v dnech.
Vaclav [12:09:48]
2-3 dny
Vy [12:10:28]
Dobře děkuji , snad to tedy co nejdříve už bude v pořádku , když píšete , že už je to jen formalita

Vaclav [12:10:52]
Ano, laicky řečeno, to nejhorší je už za Vámi

Vaclav [12:11:00]
Teď už potřebujeme pouze potvrzení.
Vy [12:11:48]
Tak doufejme , že se na patřičném oddělení "pochlapí" a bude to co nejdříve , když už to nemáme v našich rukách

Vaclav [12:12:36]
Přesně tak. Je tedy ještě něco s čím Vám mohu pomoci?
Vy [12:13:20]
Nn děkuji

Vy [12:13:26]
Krásný zbytek dne
Vaclav [12:13:44]
Pěkný den!