Moderátor: kacvo
Posledně v kasinu jsem měl na stole ten cover pokerarena,ať trochu reprezentujuvoki8 píše:Já bych proti takovým soupeřům poslouchat ty jejich řeči celý večer asi nevydržel.Prý nevie hráť take nízké![]()
Oni hrajou prostě jinou hru,už se asi nezměníAspoň máš snadnější cestu do peněz
tak zatial v tom LIVE prostredí sa nestretávam zas s lepšími hráčmi, tak neviem jak by to šlo vo väčšej konkurencie, ale rád by som chodil na take väčšie turnaje ... škoda že Praha daleko ... sťahovanie zatial nehrozíSitkaCZ píše:Pal1n0: Koukam, ze se ti dari i na zivem pokeru. Co se prestehovat do Prahy a zacit chodit na poradne turnaje?
v škole mi to zablokovalo a teraz mi to nejde ani na intraku, kde mi ostatné herne idú, aj kamaratovi tu išlo poker stars, takže možno sa to da nejak naspäť odblokovať abo čolittleleaf píše:cau, tam budu pravdepodobne blokovane porty.
Ani ja som nebol schopny z intraku napojit sa na pokerstars. Da sa to obist ak mas server niekde inde a spravis si vpn pripojenie nanho.
len ja neviem čo su to zablokovane portyalkaatch píše:Stalo se mi to kdysi, problém byly opravdu zablokované porty (UPC mi něco blokli a musel jsem jim napsat ať to zase pustěj).
mal si pravdu, je to port ... zo supportu mi napisali, že cez klasicky port sa neda pripojiť, ale ze PS funguje na dalších dvoch portoch a napisali mi, ako to spraviť, aby mi to spuštalo cez iny, skusil som a hned prvy šiel, takže bude ma pripajať cez iný port ale ide to ...alkaatch píše:Nějaký správce té školní sítě, ale otázka je, jestli ti to vůbec odblokujou...jinak bys asi musel nějak pořídit jiné připojení, třeba nějaký mobilní net nebo tak něco.
Pal1n0 píše:stale s volume dosť zaostávam, utorok píšem štátnicu z účtovníctva, ale ani sa velmi neučím, lebo celkom to ovládam ... potom mam v pláne aj cez víkend trochu podohánať volume ... štvrtok večer pojdem v KE na live 3x 10€ a piatok som chcel ist na 2x 20€ .. ale u nas v meste sa hra 2x 50€ ... kde chodia same ryby a max 20 hračov môže hrať, isto to bude viac +EV aj relatívne aj absolútne tak pôjdem atm
od posledneho update som odohral 5 sessions po 50 turnajov a EV lajna bola ako na hojdačke, ale nakoniec to skončilo good .. winnings az tak nesledujem, ale permanentne sa držím niekde nad EV![]()
tu sa mi podarilo chytit na rivy top kombináciu a po precheckovanej hre dostať od súpera celý stack ... total ryba
SPOILERSPOILER_SHOWPokerStars Hand #123023569913: Tournament #1000516733, $6.71+$0.29 USD Hold'em No Limit - Level I (10/20) - 2014/10/11 23:12:51 CET [2014/10/11 17:12:51 ET]
Table '1000516733 1' 6-max Seat #1 is the button
Seat 1: BTN (500 in chips) [25bb]
Seat 2: SB (500 in chips) [25bb]
Seat 3: BB (500 in chips) [25bb]
Seat 4: MP2 (500 in chips) [25bb] - Hero
Seat 5: MP3 (500 in chips) [25bb]
Seat 6: CO (500 in chips) [25bb]
Players post ante 2
Seat 2 SB: posts small blind 10
Seat 3 BB: posts big blind 20
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero (Seat 4) KQ
![]()
Hero: raises 20 to 40, MP3: folds, CO: folds, BTN: folds, SB: calls 30, BB: folds
*** FLOP *** TK
A
![]()
SB: checks, Hero: checks
*** TURN *** TK
A
A
![]()
SB: checks, Hero: checks
*** RIVER *** TK
A
A
J
![]()
SB: bets 20, Hero: raises 438 to 458 and is all-in, SB: calls 438 and is all-inSPOILERSPOILER_SHOW
*** SHOW DOWN ***
Hero: shows KQ
(a Royal Flush)[/color]
SB: shows J8
(two pair, Aces and Jacks)
Hero collected 1028 from pot
SB finished the tournament in 6th place
*** SUMMARY ***
Total pot 1028 | Rake 0
Board TK
A
A
J
![]()
Seat 1: BTN (button) folded before Flop (didn't bet)
Seat 2: SB (small blind) showed J8
and lost with two pair, Aces and Jacks
Seat 3: BB (big blind) folded before Flop
Seat 4: Hero showed KQ
and won (1028) with a Royal Flush[/color]
Seat 5: MP3 folded before Flop (didn't bet)
Seat 6: CO folded before Flop (didn't bet)
a dnes som chcel dať MTT session, zapol som na PP 20 dol super deep stack a regol major za dvesto dol vstupenku za body ... už medzi tym sa to celkom kazilo nakoniec PP nejde doteraz z toho deep stacku som odohral tak tri handy a na PSku osm odohral dva turnaje a bustol a vykaslal sa na to
pozitívum je, že dnes možno prvý krat cashnem 200 dol major na PP asi na šiesty pokus, ak by mi vratili peniaze miesto vstupenky.. dufam ze vratia aspon vstupenku
Na male vzorky asi nízku a celkovo to možno nie je uplne matematicky správne, alkaatch jej napríklad veľmi neverí, ale podla mna na väčšej vzorke to ma už dobrú vypovedaciu hodnotu, ale stale to bude dosť ovplyvnené variaciou a tým, že ICM je nepresný matematický model, ale zatial najpresnejší čo vynašli ... niekedy môžeš isť poroti ICM a bude to správne ...Aggronaut píše:
Jakou vypovídající hodnotu má to net adjusted won v 6HT???