od stanekmates
pon 1. srp 2011 12:46:17
pon 1. srp 2011 12:46:17
Tak dost bylo čekání a studování, jdeme na to. Založil jsem si učet na PS a chtěl bych zde psát svoje výsledky session. Budu rád, když se pobavíme o nějakých bonusech, promo akcích, když nějaký budou a tak, aby se nám dobře hrálo a snad i vydělalo nějaký ty dolárky
.
Na můj účet si dneska vložím nějaký kapitál a začneme na SnG 1,5$ (dostatečný kapitál). Budu to brát jenom jako kapitál. takže dejme tomu, že začínáme od 0 a budeme se snažit splnit nějaké předem dané cíle a úkoly a vygenerovat nějaký ten zisk. Uvidíme jak to půjde.
Měsíc srpen/2011
Tento měsíc bude trochu volnější, protože je léto a máme jěště nějaké důležité věci na práci.
Protože je to první vklad, který jsem uskutečnil, tak první cíl je získat bonus pro první vklad.
Další cíl je hrát ziskově 10stolů najednou, zatím jsem hrál jenom 6, takže do konce měsíce bych jich chtěl zvládnout 10.
Tento měsíc budu hrát SnG 1,5$ turbo, budu hrát min. 4 stoly a postupně přibírat další. Chtěl bych odehrát tak aspoň 200 SnG (ještě pojedu na dovču).
Budu se snažit po každé session si udělat chvilku a zapsat jsem výsledky.
Pokud někdo víte o nějakých zajímavých bonusech tak budu rád, když se někdo podělí o informace

Na můj účet si dneska vložím nějaký kapitál a začneme na SnG 1,5$ (dostatečný kapitál). Budu to brát jenom jako kapitál. takže dejme tomu, že začínáme od 0 a budeme se snažit splnit nějaké předem dané cíle a úkoly a vygenerovat nějaký ten zisk. Uvidíme jak to půjde.
Měsíc srpen/2011
Tento měsíc bude trochu volnější, protože je léto a máme jěště nějaké důležité věci na práci.
Protože je to první vklad, který jsem uskutečnil, tak první cíl je získat bonus pro první vklad.
Další cíl je hrát ziskově 10stolů najednou, zatím jsem hrál jenom 6, takže do konce měsíce bych jich chtěl zvládnout 10.
Tento měsíc budu hrát SnG 1,5$ turbo, budu hrát min. 4 stoly a postupně přibírat další. Chtěl bych odehrát tak aspoň 200 SnG (ještě pojedu na dovču).
Budu se snažit po každé session si udělat chvilku a zapsat jsem výsledky.
Pokud někdo víte o nějakých zajímavých bonusech tak budu rád, když se někdo podělí o informace

Naposledy upravil(a) stanekmates dne ned 5. říj 2014 18:08:35, celkem upraveno 4 x.
Mít velké cíle je základní kámen pro váš úspěch
Stanekmates - Moje kariéra SnG na PS [SnG]
Pokud tvůj plán selhal, změň plán, ale nikdy neměň svůj cíl.
Stanekmates - Moje kariéra SnG na PS [SnG]
Pokud tvůj plán selhal, změň plán, ale nikdy neměň svůj cíl.