Legaraco: Díky

Tobe taky GL
davmus13:
Taky jsem zvědavý, jaký hráče budu potkávat. Včera jsem hrál jenom 6 stolů a první dojmy byli hodně smíšený.
Průběh turnajů:
Brzká fáze turnaje byla uplně jako na 1,5$ a all-in preflop za 75BB při blindech 10/20 mě utvrdil v to, že i tady jsou megašílenci, kteří mi zvýší equity, aniž bych něco udělal
Střední fáze turnaje mi přišla normální jako u 1,5$, nějakou výraznější změnu jsem nepoznal.
Bublina byla ovšem o něčem jiném, hráči byli hodně tight a hodně jsem v této fázi nakradl. Hrál jsem 3 bubliny a všechny jsem přešel. V jednom případě jsem s chipleadru spadl na smallstack, ale i to jsem zvládnul.
ITM byla už o poznání horší (3x třetí). Jeden turnaj jsem byl chipleader v ITM, ale nevytočil jsem 2 točky, jedna mega smůla a potom klasický můj pár do overkaret. Druhý jsem byl rád za 3 místo (short na bublině). A třetí ITM jsem potkal hodně dobré hráče, kdy jsme během jednoho orbitu každý pushli a zůstali na svém a čekalo se jenom, než někdo dostane dobrou kartu na call. Samozřejmě jsem to byl já a calloval jsem s ATo a prohrál proti 98o. Tím mě zbyly 2-3BB a musel jsem pushovat s any two, jinak by mě přejeli blindy.
Celkový dojem z první session na 3,5$ BI?
Moc velký rozdíl oproti 1,5$ jsem nezaznamenal.
Co se týká hráčů, byly podobné úrovně jako na 1,5 až na jednoho, dva hráče, kteří doopravdy věděli co dělají a hráli uplně fantasticky. Seděl jsem s nimi u 3-4 stolů a sledoval jejich hru a nenašel jsem v ní moc velký chyby. Myslím si, že hráči budou podobní, akorát regulárové budou zkušenější.
Co se týká mojí hry, připadal jsem si jako Alenka v říši divů

V brzké fázi turnaje jsem sledoval co se dalo a snažil jsem se vyhledat dobré hráče, na které si mám dávat pozor. Ve střední fázi jsem hrál až moc opatrně si myslím. Na bublině jsem naopak hrál dost agresivně, což mě samotnýho celkem překvapilo (velice tight hra soupeřů). V ITM si nejsem vědom nějaké závratnější chyby.
Odehrál jsem jenom prvních 6 turnajů 3,5$ BI, takže nemůžu dělat žádné závěry. Uvidíme postupem času, jak mi hra půjde. Svoje pocity a výsledky chci pravidelně postovat, abych Vás informoval a trochu se vypovídal (spíš vypsal)
Mějte se, ozvu se po další session