od Kubex
ned 20. pro 2015 15:28:16
ned 20. pro 2015 15:28:16
a move upnout na NL100!ReneXYZ píše:Je to největší dar, po dvou letech co to hraju zjistit jaká jsem fish

Samej hejter tady! Buďte trochu přejícní.
FISH

Moderátoři: chiko, Luky, blažek
a move upnout na NL100!ReneXYZ píše:Je to největší dar, po dvou letech co to hraju zjistit jaká jsem fish
Já mu to přeju, jen by měl mít trochu víc sebereflexe. Především po minulých zkušenostechKubex píše:a move upnout na NL100!ReneXYZ píše:Je to největší dar, po dvou letech co to hraju zjistit jaká jsem fish
Samej hejter tady! Buďte trochu přejícní.
Cus starky, jojo ziju v bugibbe tedka:]]]pepik65 píše:Podle fotek si na nejdražším místě na Maltě. Nepřemýšlel si o Bugibbě? Práci tam seženeš(v lednu to bude složitější) a ubytování je daleko levnější.
No ono imho žádný přemýšlení o rangích a equity v takovejch turnajích není vůbec třebaReneXYZ píše:Nevim čím to je ale vždy kdyz nabehnu v zahraničí do casina skončím první.akorát teda nechapu strukturu, jsem na Mtt total zalud ale bylo 16lidi, vstup 15€+5€ takže celkem dost. Jinak rebuye 2 tuším za 20€, což nechapu ze tam je zas to fee. No bylo par rebuyu a hlavně add on co dal kazdy za 10€...
No a prizepool byl 295€.. Dokáže mi nekdo vysvětlit co to byl za ojeb? Shipnul jsem to za 200€ ale byl jsem tam za 50€ takže nechapu no.
Co uz prý se bere neco na nejakou ligu a pak pošlou někoho na wsop nebo co mi bylo řečenokaždopádně pole mega soft hrací nevěděli vubec jen asi jeden nebo dva vpohode. Jinak po pulroce hrát ke fakt Maras vubec jsem netušil jak přemýšlet v rangich equity a tak. Ale nejak jsem to proste oldschoolove vysedel no.
Jinak muže mi nekdo popsat zivot mttckare? Nejaky roll management pro mtt nebo tak? A s kolik rollem se oplati začít a co hrát za limity?? Thx
....a bude i dál něcooo?ReneXYZ píše:HELLO![]()