Casino-Arena | Bet-Arena | Fight-Live | Play-Arena
Vše o jídle pro pokerové hráče

Moderátor: Cind3r3lla96

  od M4S4KR
 sob 22. bře 2014 12:44:39
:spade: Nejen pokerem živ je člověk a je reálna možnost že bez kvalitní stravy si nedokážete pracně vygrinděné dolary náležitě užít! Proto bych rád rozjel i toto fórum kde si dáme od grindu chvilku pokoj, přesuneme se k plotně a jako zdraví duševní klystýr si něco dobrého uvaříme, upečeme, umolekulejeme (-:

:spade: Aby jste měli možnost včlenit pro mnohé novou disciplínu do svého rozvrhu začneme s týdenní challenge kde přesně a blbuvzdorně napíši jeden neotřelý recept včetně postupu a vy jako svědomití studenti se pokusíte challenge zdárně dokončit (-:

:spade: Tydenní challenge budeme mixovat do následujících kategorii – do 15 minut hotovo, poctivé vaření, deserty, molekulární vaření.

:spade: Neváhejte se ptát na vše co Vás bude okolo vaření zajímat a já jako programátor se Vám pokusím s vařením pomoct (vaření je můj koníček a po několika stážích v Alcronu, Lobsteru … věřím a doufám že Vám fundovaně pomůžu (-:

PS: uvaříme si i :fish: :lol:
  od BoOHP
 sob 22. bře 2014 12:52:38
Toto sa crta ako velmi zaujimave forum a verim ze do chalange sa zapojime viaceri :-)
  od pepe4477
 sob 22. bře 2014 13:10:40
pekne, chválim za nápad. Zapojím sa, keď bude fajný návod. Zatiaľ som mega fish, ale viem uvariť párky a spraviť praženicu už :cool:
  od aspire
 sob 22. bře 2014 16:37:46
ja viem aj vifonku, takze som popredu :svaly:
  od LiffEX
 sob 22. bře 2014 17:14:30
Pánové, já si vařím sám už nějaký ten rok, samozřejmě žádné svíčkové, apod, ale dokážu žít bez čínských polévek, a párků :D
  od Mr.M@r
 sob 22. bře 2014 17:58:19
taky se mi nápad líbí, já zase vařit neumím vůbec, ale rád bych se naučil, tak to je dobrá příležitost pod dohledem takovýho mistra
  od zamilak
 sob 22. bře 2014 18:44:50
Tak já si dovolím jeden recept do kategorie DO 15 minut:

V obchodě zakoupený sýr Romadůr obalíme v klasickém trojobalu. Obalíme důkladně opravdu důkladně Vložíme do fritézy. Příloha dle libosti hrany, bram, krokety.
Chuťove je jídlo božské a hotovo do 15 min z minimem špinavého nádobí :mrgreen: :mrgreen:
Zvládne každý.
Dobrou chuť
  od M4S4KR
 sob 22. bře 2014 19:53:49
zamilak píše:Tak já si dovolím jeden recept do kategorie DO 15 minut:

V obchodě zakoupený sýr Romadůr obalíme v klasickém trojobalu. Obalíme důkladně opravdu důkladně Vložíme do fritézy. Příloha dle libosti hrany, bram, krokety.
Chuťove je jídlo božské a hotovo do 15 min z minimem špinavého nádobí :mrgreen: :mrgreen:
Zvládne každý.
Dobrou chuť
Tak toto je přesně ten recept kdy kombinace smažené ke smaženému nás při pravidelné konzumaci spolehlivě přivede pod drn. :angry:
  od Jakub Š.
 sob 22. bře 2014 20:02:26
Poprosil bych o tip na dobrý salát s dobrým kořením :-)
Aktuálně používám složení:

- cherry rajčata
- černé olivy
- okurka
- cibule
- zálivka Knorr nebo nějaká jiná co prodávají v Bille

Chtěl bych to nějak vylepšit, aniž bych tomu dramaticky zvýšil kalorickou hodnotu přidáním nějakého sýra nebo olejového dressingu atd. :-)

Pozn.: jím to tak 3-4x do týdne a moc mi to chutná, ale nerad bych, aby to bylo jednotvárné :-)
  od zamilak
 sob 22. bře 2014 20:21:14
M4S4KR píše:
zamilak píše:Tak já si dovolím jeden recept do kategorie DO 15 minut:

V obchodě zakoupený sýr Romadůr obalíme v klasickém trojobalu. Obalíme důkladně opravdu důkladně Vložíme do fritézy. Příloha dle libosti hrany, bram, krokety.
Chuťove je jídlo božské a hotovo do 15 min z minimem špinavého nádobí :mrgreen: :mrgreen:
Zvládne každý.
Dobrou chuť
Tak toto je přesně ten recept kdy kombinace smažené ke smaženému nás při pravidelné konzumaci spolehlivě přivede pod drn. :angry:
To sice možná jo ale je to tááák dobrý :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:
A nemyslel jsem to jako jídlo které jíš ob den.
  od M4S4KR
 sob 22. bře 2014 20:36:00
Jakub Š. píše:Poprosil bych o tip na dobrý salát s dobrým kořením :-)
Na suroviny ti šahat nebudu, ale doporučuji udělat si svoje zálivky a tady máš první recept :) postupně budu doplňovat

Suroviny:
extra panenský olivový olej 90 ml
červený vinný ocet 30 ml
dijonská hořčice 1 lžička
čerstvě namletý pepř
malá šalotka 1 ks
mořská sůl

Postup:
Všechny suroviny bez šalotky dobře promíchej, před servírováním přidej nadrobno nakrájenou šalotku.
  od 19bob70
 sob 22. bře 2014 20:45:46
Jakub Š. píše:Poprosil bych o tip na dobrý salát s dobrým kořením :-)
Aktuálně používám složení:

- cherry rajčata
- černé olivy
- okurka
- cibule
- zálivka Knorr nebo nějaká jiná co prodávají v Bille

Chtěl bych to nějak vylepšit, aniž bych tomu dramaticky zvýšil kalorickou hodnotu přidáním nějakého sýra nebo olejového dressingu atd. :-)

Pozn.: jím to tak 3-4x do týdne a moc mi to chutná, ale nerad bych, aby to bylo jednotvárné :-)
Pokud ti jde o kalorie, tak bych se toho sýra nebál, ale salát bych doporučil požívat bez pečiva a spíše bych vynechal ten desing od knorru :) a zkusil třeba tohle:

Jogurtový dresing s parmazánem - Bílý jogurt + citronová šťáva + na jemno nastrouhaný parmazán

Jogurtový dresing s červeným balsamikovým octem - Bílý jogurt + červený balsamikový ocet + bylinky + cukr + sůl
  od M4S4KR
 sob 22. bře 2014 20:48:09
zamilak píše:To sice možná jo ale je to tááák dobrý :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:
A nemyslel jsem to jako jídlo které jíš ob den.
Nepopiram ze je to dobre, ale je to jidlo vhodne spis pro drevorubce nez pro grind. Smazeny syr jedna porce cca 3000KJ, tatarka 3 lzice 750KJ a 200g hranolek 2500KJ. Tolik energie te donuti hrat kazdou handu a stejne ti zustane na rozdavani :P
  od Cimprlich
 sob 22. bře 2014 22:35:57
Já jsem nedávno dělal ,,dresing,, : bílý jogurt, česnek, ředkvičky, kopr, sůl, pepř - všechno najemno nastrouhané do toho jogurtu, byla to PECKA.
  od alkaatch
 úte 25. bře 2014 15:37:23
Dobře se nám to rozjíždí a sám rád že to zajímá víc lidí. Poslední dobou se snažím naučit alespoň něco uvaři a docela se mi daří, i když mám obě ruce levý a jsem obecně dost nepraktickej člověk. Takže věřím že pod vedením mistra se nám to bude dařit všem!
  od KeepGambling
 čtv 3. dub 2014 13:21:58
Paradicka toto budem sledovat, pretoze mam velmi rad kvalitne smaky pod jazyk a par smakov by som aj vedel odporucit :) Ovsem radsej budem nejake zdravsie jedla odkukavat, pretoze moje jedla su ako napisal mas4kr pre drevorubcov :D