od PanTau
čtv 16. led 2020 17:41:23
čtv 16. led 2020 17:41:23
Moderátoři: chiko, Mr.M@r, pepe4477
Celkem trapas nadavat rekreacnim hracum, co to hraji pro zabavu do zmrdu, ty budes asi pekne namyslena, zakomplexovana pica, a jeste ti to ubozacci lajknou, stydte se vsichni, to je aspon uroven fora...
Tak ta nadávka byla předpokládám za to, jak se dotyčný choval u stolu. Třeba volat floormana kvůli prkotinám. Ale těžko posoudit od člověka který tam nebyl.
Tak to zase pěkně uklidníme...
Jo mam mindrak s topregu jmenem destnik apod, podle me sprosty slova do pokru nepatri, mozna doma na onlinu si zapicuju, ale abych verejne nekoho urazel, at uz kvuli cemukoliv, mi prijde za hranou, o to vic od hrace s hulkou a kouzelnym kloboukem, ma sice navyhravano miliardy usd, ale o to vic by mel jit prikladem tento topreg...Cind3r3lla96 píše: ↑ned 19. led 2020 12:17:09Tak to zase pěkně uklidníme...Pokud si nebyl na místě přítomen, potom nemůžeš mít ani ponětí, o jakého šlo hráče, a proč jej tak PanTau nazval. Svým komentářem rozhodně nepřispíváš ke konstruktivní kritice, pouze si tady ventiluješ zřejmě svůj mindrák, čímž urážíš i ostatní uživatele fóra.
Začni se proto chovat ohleduplně, jinak tě psaní podobných příspěvků vyjde jako ztráta času.
mi teď začala hrát v hlavě písnička od Rihanny "Elá, elá, é, é, é, under my cinderella"Jo mam mindrak s topregu jmenem destnik