od Cind3r3lla96
ned 7. kvě 2017 1:12:21
ned 7. kvě 2017 1:12:21
Ahoj, dlouho jsem neměl nic na mysli, tak teď když je chvíle, tedy zase něco postnu...
Napřed co v Anglii... V Anglii je pořád fajn, pořád se schyluje k volbám právoplatného ministra vlády, ale zatím se snad ani neví, kdy vlastně budou oficiální volby. Mělo by sice být jaro, nicméně mi přijde, že je tu dva měsíce pořád stejná zima.
Co Sunderland...
Ten po těch několika letech, kdy to vždy ubojoval v posledních kolech, tentokrát už neměl skoro žádnou naději zvrátit a sestupuje z Premier League. Zatímco tedy Newcastle jde zpátky do top fotbalové ligy Anglie.
Takže už žádné zápasy s top týmy k vidění na našem Stadium of Light...
V našem casinu to tak nějak běží.
Jak jsem říkal, zvedla se gáže, takže my obyčejní jsme si přilepšili...
Zastávám už velmi často roli inspektora, to znamená, že jen tak stojím mezi stoly a na oko dávám pozor, co se kolem děje...
a protože se většinou nic neděje, je to jen chill a skysports na obrazovkách...
Naštěstí díky super manažerovi, který má na starosti směny, dělám většinu času odpolední směny, jak jsem si přál. Mnohem lepší než končit v půl šesté ráno nebo každý měsíc mít několikrát rozházený spací režim.
A taky máme v květnu promo, že za dvacet návštěv dostane každý zdarma malou přisávací kameru, taková malá elektronická blbina, každopádně jsme, myslím, trumfli "Aspersáky", kteří si spíš hrají na českou promo-zájezdovou společnost BECK.
Náš cardroom nejspíš spěje k záhubě...
Popravdě to je jednoznačně ztrátová záležitost v našem casinu. Málo hráčů, málo dealerů a poker-manager má už 4 měsíce neschopenku. Když se mě pak jeden z pit-bossů zeptá, jaký je rozdíl mezi našim cardroomem a cardroomy v Newcastlu, odpověď je jednoduchá, že v Newcastlu je to "proper poker-room", zatímco u nás je to "one-big-joke"... Nic neříkající turnajová struktura, žádný věrnostní systém a cashka se zapne jednou, dvakrát do týdne...
Tak jako tak, každý pátek se mi podaří prodrat se k pokerovým stolům jako chvilkový dealer, což nejvíc štve nočního pit-bosse, který by mě radši viděl za ruletou, jakožto zkušeného dealera.
Moc dobře ví, že mě je dobře za pokerovým stolem, kde si jen tak sednu.
Sice to taky není žádná sranda, "ruling" (pravidla) u hráčů prakticky neexistuje, opakovaně můžu napomínat, že v handě prostě děda telefonovat nebude, zatímco druhý děda, co mi nikdy nedá ante, pokud ho o to dvakrát nepožádám, tam každý turnaj vrčí, co je tohle za dealera, co se nikdy neusměje, především jeho "english humor" hláškám...
Co je to ten "english humor" vlastně zač??
To je defacto jakýkoli komentář k tomu, jak vypadáte nebo jak se zachováte, za který se očekává vaše reakce doprovázena smíchem. Takže pokud si z vás někdo utahuje, "měli" by jste se tomu smát, pokud má někdo sarkastickou poznámku o tom, že mu dealer rozdává samý "shit cards", opět se očekává smích. Ono to v tu chvíli vlastně většinou vůbec není vtipný, ale tady se to ze společenských mravů očekává.
Přiznám se, že jsem byl od malička vychováván humorem na té nejlepší úrovni. Mohlo mi být pět let, když jsem doma sledoval na video natočené epizody Mr. Beana, stejně jako tak filmy s Vlastou Burianem a v dalších letech se řehtal scénám s Felixem Holzmanem a filmům s bratry Marxovými.
To znamená, že dobrý humor snad ještě rozeznám, ale bohužel nejsem ten typ člověka, který se směje každýmu nesmyslu, který někdo vyplodí.
Tak teď něco čistě z mého koutku...
Jak jsem psal, i přes vynaložené úsilí jsem se na partypoker Millions nekvalifikoval, takže se mi na rozpisu směn objevilo týdenní volno, což mi tak nějak nedošlo.
Až pak nějak den dva před onou dovolenou. Co s tím, říkal jsem si... Napřed mě napadl menší trip po střední Anglii - Midlands, jenže všude byla zima... tak jsem otevřel cheapflights.co.uk, a ze dne na den se rozhodl, jedu do Španělska.
Vybral jsem si Málagu a strávil tam moc příjemný týden. Každý den chodil k moři, zakusil místní kuchyni a prošel si tohle krásné pobřežní město.
Něco z toho pokeru...
zrovna teď se vracím z Cash League freerollu, který pro mě je prostě zakletá záležitost. Nejen proto, že v něm nikdy necashnu, ale vždy v něm vypadnu tak nějak jedno-dvě místa před skupinovým "chopem" všech zbývajících. Dneska to nebylo o nic lepší. Ačkoli jsem z počátečních 7500, zvládl v následujících 5 hodinách vystoupat přes 37 tisíc, a padli dva requesty o deal, vždy se na posledních třech stolech našel jeden člověk, co zamítl. A pak stačilo nevytočit AKo do AKs a o orbit později se s QQ na BB trefit do AA na SB.
Tak jsem si pobrečel, a už je mi o moc líp...
a teď zase z té lepší stránky.

Jelikož mi do konce měsíce zbývá už jen jediná pokerová session, kterou bude Grand final Genting tournament league, konečně jsem si natrackoval své "live results", započnuté lednem tohoto roku, kdy jsem si vytvořil pevný bankroll i pro živou hru. Dosud jsem vždy měl jen on-line bankroll a v živých hrách jen hlídal případný downswing. No letos jsem tak trochu šťastňák, teda zatím...
Volume sice malé, ale víc jako full-time zaměstnanec odpoledního/nočního podniku opravdu nezvládám...
Teď už ale skutečně konec grindění, tužka v ruce, příklady se počítají, německý google překladač zapnutý. Přijímačky na VŠE se mi blíží, a přiznám se, že jsem dost ve skluzu.
Čeká mě test z matematiky a dvou cizích jazyků a hranice přijetí je 50% ze všeho. Dva roky dozadu to byl z matematiky celkem blowup, takže letos se nezdar nesmí připustit.
Ale ono to bez toho pokeru není vůbec jednoduché, ještě když mě ten partypoker pobízí dopisy na moji domácí adresu... Tak se snad zadaří za týden v Gentingu. Turnaj je určen pro celkem 30 lidí, z toho první tři místa mají v odměně package na Pokerstars Championship v Barceloně, první místo dokonce entry na Main Event. A kdo ví... všichni máme stejnou šanci...

Napřed co v Anglii... V Anglii je pořád fajn, pořád se schyluje k volbám právoplatného ministra vlády, ale zatím se snad ani neví, kdy vlastně budou oficiální volby. Mělo by sice být jaro, nicméně mi přijde, že je tu dva měsíce pořád stejná zima.

A taky máme v květnu promo, že za dvacet návštěv dostane každý zdarma malou přisávací kameru, taková malá elektronická blbina, každopádně jsme, myslím, trumfli "Aspersáky", kteří si spíš hrají na českou promo-zájezdovou společnost BECK.

SpoilerZobrazit

Tak jako tak, každý pátek se mi podaří prodrat se k pokerovým stolům jako chvilkový dealer, což nejvíc štve nočního pit-bosse, který by mě radši viděl za ruletou, jakožto zkušeného dealera.

Co je to ten "english humor" vlastně zač??

Tak teď něco čistě z mého koutku...

Jelikož mi do konce měsíce zbývá už jen jediná pokerová session, kterou bude Grand final Genting tournament league, konečně jsem si natrackoval své "live results", započnuté lednem tohoto roku, kdy jsem si vytvořil pevný bankroll i pro živou hru. Dosud jsem vždy měl jen on-line bankroll a v živých hrách jen hlídal případný downswing. No letos jsem tak trochu šťastňák, teda zatím...

Ale ono to bez toho pokeru není vůbec jednoduché, ještě když mě ten partypoker pobízí dopisy na moji domácí adresu... Tak se snad zadaří za týden v Gentingu. Turnaj je určen pro celkem 30 lidí, z toho první tři místa mají v odměně package na Pokerstars Championship v Barceloně, první místo dokonce entry na Main Event. A kdo ví... všichni máme stejnou šanci...