Tak konečně ITM

Korona nekorona a je z toho potěšitelné 3. místo.
Turnaj se vyvíjel zpočátku celkem poklidně, ale po rozpuštění stolu jsem se dostal na stůl se známým čínským hráčem s přezdívkou Čaučau. Ten se na začátku šíleně načipoval a měl asi 5x průměr, takže na stole kapitánoval svým vysoce svérázným způsobem. Hráče vyřazoval jako figurky, protože mu to vždycky přišlo. Jeho nejoblíbenější hra byla tříbet 20x z pozice, což v drtivé většině bylo za allin original raisora. Na final tablu jsem na chvíli jeho neporazitelnost prolomil, když do openu dává svůj půlmilionový tříbet a já na BB nacházím

a dávám plnou za 650K a vytáčím do AKoff. Zdálo se, že jeho vlna opadla a postupně se propadl pod průměr. Měl jsem na něj pozici a dělal jsem si zálusk na jeho bounty, které bylo asi čtyřnásobné proti ostatním hráčům na stole. A nakonec jsem se dočkal

. Otevřu UTG

, dostanu jeden call a Čaučau dává plnou. Dorovnávám a točím do

. Na flopu dáma hned v okénku, ale beznadějné to nebylo.

- FD + GS, říkám si, to je autů. Ale po

na turnu mám po čipech

.
Nakonec jsem ještě zdoublil přes bulharského hráče a vydržel až na stupně vítězů, když poslední Čech musel poslat svůj short a nevytočil. Já jsem padnul rukou koho jiného než Čaučaua, když jsem otevřel siuted kinga a na king high boardu jsem šel 3 barrely a Čaučau s J4 off chytil na riveru druhý pár.