PLO
Blog více méně aktualizuji, když je o čem psát, proto ta 2-měsíční odmlka. Co se týče pokeru, tak jsem byl počátkem léta spíš skeptický, že natočím nějaké rozumné volume (svatba, rozjíždět byznys, plno "kulturních" aktivit...).
Nějaká záhadná konstelace hvězd ale zapříčinila, že se ten prostor na grind našel a nejen to. Dost jsem se i věnoval studiu a progres se mi zdá býti markantní. Což se nedá říci o posledních pár týdnech, kdy jsem dojížděl na vlně nabitých vědomostí a na studium prakticky nesáhl. Je dobré že tvořím pro PA PLO materiál a coachingy a v těchto nestudijních obdobích si alespoň zopakuji některé věci, které za ta léta vyšuměly z procesoru.
Těší mě, že poslední dobou je na PA slušná aktivita okolo PLO. Ať už to je Radge či Common z poker-pros (tímto velké díky za Váš content), tak ale i kluci z low stakes (fnufnucunik, Vampiir142 atd...). I ta účast na cochingu teď byla parádní a určitě to pak i více baví než si povídat se zdí (jak by řekl Rada:
https://youtu.be/tEd3U-fy7dY?t=59 01:00-01:34 )
Jelikož je tu dost hráčů z micro stakes, slíbil jsem, že začnu tvořit materiál i pro ně a rád bych jim nějak pomohl z těchto limitů dostat se výše.
Již jsem natočil první video (takové intro do micro stakes), které by mělo vyjít v následujících dnech. Určitě házejte podněty, s čím máte na těchto limitech problém a rád se tomu budu věnovat v těchto materiálech. Tímto i vyzývám k zaslání Vašich videí, které si můžeme rozebrat v nějakém z dalších dílů nebo při coachingu. Ideál 20-30 min délka a samozřejmě lepší s komentářem.
RL
Takže jsem se tedy oženil. K tomu asi není moc co říci. Obřad, ano, oběd, dort, první tanec, drinky.
Když Hanzi vyrábíš ze dřeva a pryskyřice, tak si uděláš i prstýnky a motýlka:
Dobrá zkušenost, ale nikdy více. Šperky není ta cesta, kterou bych se chtěl ubírat.
Pár fotek ze svatby, ať je vidět, že vždy nechodím jen v sandálech a s ledvinkou:
PÁN BOBRŮ
A standardní závěr mého blogu. Něco o progresu v byznyse. Od srpna jsem rozjel oficiálně prodej tovarů ze dřeva a pryskyřice. Již si věřím na tolik, že mé výrobky jsou ve vysoké kvalitě. O to víc si věřím, když jsem v posledních dnech viděl některé výrobky "konkurence". Samozřejmě jsou lidé, kteří vytváří perfektní výrobky a Ti co silně podprůměrné (jakožto asi v každé branži). Za těch 14 měsíců ale věřím, že jsem se dostal někam hodně vysoko na přední příčky v tomto žebříčku. Satisfakcí mi jest i nedávný telefonát z umělecké dílny, kdy mě oslovili, abych jim dokončil stůl, na který neměli "kapacity". Jednalo se o stůl z olivového dřeva. Omluva za kvalitu (fotil jsem už v šeru). Dalším zadostiučiněním mi bylo, když jsem stůl dokončil, tak od majitele dílny: "....hmmm, no máš to hezčí než my no..."
Ukázka posledních pár výrobků:
Toť vše. Ať se všem daří bez výjimky a užívejte dní...