Poslední post 5. září minulého roku, to je docela přísné
Celkově ten čas nějak rychle utíká. Přijde mi, že jsem někdy v únoru šel spát a když jsem se probudil už byl zase konec dubna. Podobně dneska v noci jsem pustil pár turnajů, pročetl forum a když jsem chtěl jít spát, tak si všímám, že už je vlastně zase ráno.
Stručně k předchozímu půl roku.
PLO jsem "odložil na potom". Hrál jsem jen velmi krátce a stále se mi nedařilo udělat významný progres, neměl jsem pro to dostatečný entuziasmus a nevytrval jsem se něco nového učit úplně od nuly. Je to možná škoda, potenciál v tom určitě je, ale chtělo to, ať pro to udělám víc. A poker jsem pak dočasně odsunul, což souviselo s další důležitou věcí.
Ke konci minulého roku jsem totiž vytočil příjimací řízení ve společnosti Quantlane a dostal jsem nabídku začít zde pracovat jako trader s akciema na burze v nově vznikajícím týmu. V některých věcech je to blízké pokeru, využiju zde podobný způsob myšlení a je tady hodně zajímavých a schopných lidí a vlastně celé tradingové oddělení jsou pokeroví hráči

Během zkušebky, která trvala do konce minulého roku jsem poker trochu odsunul a vyplatilo se. Hodně si od toho slibuju, super příležitost, ale jsem stále teprve na začátku a kopa learning procesu přede mnou. Hledáme teď v Quantlane (kancly v centru Prahy) ještě člověka na pozici python vývojaře, kdyby to někoho zaujalo, mohu případně rozvést a předat kontakt našemu náboraři.
Po konci zkušebky jsem pak zase začal hrát SNG různě večer nebo o víkendech podle toho jak byl čas. Celkem to jde, ale hraju malé volume. Takový středně dobý plán je hrát 15-30s turba, ale situace na PS je kvůli lagům teď úplná katastrofa a jestli se to neuklidní, tak bude pp zase jasnou volbou. Netuším moc, jak se to vyvine.
A jinak dále budu tvořit coachingy/články/videa pro arenu, kdybyste měli jakýkoliv feedback, nápady, požadavky nebo cokoliv, tak v blogu je dost prostor to rozebrat. Sám mám nápadů dost a něco už je připraveno, ale můžeme to nějak zkoordinovat pro další materiály, pokud bude nějaká speciální poptávka.