od šámot
sob 30. kvě 2020 0:37:21
sob 30. kvě 2020 0:37:21
Ahoj,
skoro jako všechny i mě ovlivnila pandemie v roce 2020 (až si to budu pročítat za 5 let
). Mám zaměstnání s poměrně volnou pracovní dobou. Chodil jsem hodně na živé turnaje (3-5x týdně) a najednou člověk nemohl nikam. Dřív jsem online taky hrál, ale na nějaký občasný trefy to nebyl žádný zázrak a daleko líp jsem se cítil na živém pokeru. Nějakou dobu jsem online pokeru v době zákazu vycházení odolával, ale pak mě dostala série WPT na Party Pokeru. Původně jsem tam chtěl zahrát jen nějaký ten WPT mini ME za 55usd a neměl žádný online plány do budoucna. Musím říct, že mě online hraní dost chytlo, začal jsem se i víc vzdělávat a věnuji teď pokeru poměrně dost času. Když si vybavím, že jsem jel na turnaj za 400,- Kč cca 60 km.....
Když nebudu počítat, že se to ekonomicky vůbec nevyplatilo (alespoň jsem vždycky viděl kamarády a mohl pokecat ) tak jsem zjistil, že mě teď začali vadit ty strávené hodiny za volantem. Na internetu člověk bustne poslední turnaj a má to dvě vteřiny do postele, to je k nezaplacení.
Živý poker vůbec nezavrhuji, stále ho jednoznačně preferuji, ale už si budu spíš vybírat zajímavější turnaje a ostatní volné dny strávím na onlinu.
V plánu mám hrát zatím jen MMT turnaji, hraji je převážnou dobu svojí poker "kariéry"
. Na PP se mi během korony podařil vybudovat bankroll 2 965USD
, tak uvidíme, zda to dlouhodobě dokážu porážet. 
Hodně teď využívám studijní materiál právě tady z Poker Areny a po nocích, když už dohrávám pár stolů si pročítám blogy. To mě motivovalo začít psát i svůj, přestože psaní není moje silná stránka. Jednou za čas bych si chtěl zde napsat nějaké cíle, na co se konkrétně zaměřit při studiu, rozebrat handy, případně nějaké info o živých turnajích.
Aktuálně mám domluvený hand review s Alkaatchem i s Cinderellou. Pak uvidím na co se budu muset primárně zaměřit.
Začátek blogu jsem začal psát den před živým turnajem, kdy zítra od 16:00 jedu do Olomouce dohrávat odložený finálový freeroll Forbes pokerman tour série. Turnaje se zúčastní 54 hráčů a prizepool se přebral na necelých 620 000,- Kč. Buy in tak při přepočtu vychází na necelých 12k czk. K tomu hratelná struktura a nijak extrémně těžké pole nabízí pěkný pokerový zážitek. Kdyby měl někdo doporučení kam se v Olomouci podívat, kam zajet na výlet a kde se dobře najíst, dejte mi, prosím, vědět.
. Vzal jsem i přítelkyni tak budeme mít celou neděli volnou. 

skoro jako všechny i mě ovlivnila pandemie v roce 2020 (až si to budu pročítat za 5 let

V plánu mám hrát zatím jen MMT turnaji, hraji je převážnou dobu svojí poker "kariéry"

Hodně teď využívám studijní materiál právě tady z Poker Areny a po nocích, když už dohrávám pár stolů si pročítám blogy. To mě motivovalo začít psát i svůj, přestože psaní není moje silná stránka. Jednou za čas bych si chtěl zde napsat nějaké cíle, na co se konkrétně zaměřit při studiu, rozebrat handy, případně nějaké info o živých turnajích.
Aktuálně mám domluvený hand review s Alkaatchem i s Cinderellou. Pak uvidím na co se budu muset primárně zaměřit.
Začátek blogu jsem začal psát den před živým turnajem, kdy zítra od 16:00 jedu do Olomouce dohrávat odložený finálový freeroll Forbes pokerman tour série. Turnaje se zúčastní 54 hráčů a prizepool se přebral na necelých 620 000,- Kč. Buy in tak při přepočtu vychází na necelých 12k czk. K tomu hratelná struktura a nijak extrémně těžké pole nabízí pěkný pokerový zážitek. Kdyby měl někdo doporučení kam se v Olomouci podívat, kam zajet na výlet a kde se dobře najíst, dejte mi, prosím, vědět.