od A_Rimmer
pát 17. led 2020 15:57:25
pát 17. led 2020 15:57:25
Takze vlastne udelas video z toho jak jsi natacel video a pak ses koukal na videoalkaatch píše: ↑pon 3. úno 2020 15:28:23.....Některé session jsem natáčel na video a po odehrání jsem si z nich bleskově prošel nejdůležitější handy v solveru, vždycky jen nějaké úplně základní nastavení a prostě jen takový rychlý check toho, že jsem handu odehrál nějak OK. Možná zkusím tímhle způsobem udělat i nějaké video....
Vím, vždyť píšu že už jsem zas eněco na FF odehrál. Ono to všechno bylo dopředu, řešilo se to na Twitteru, Discordu atd. Vždycky vyšlo že 50% lidí chce ante a 50% nechce, ale mít to obojí současně zase strašně cutne traffic. Asi to nemá nějaké ideální řešení.
Je to originál jako někde na živáku v kasínu, takjže velmi hratelné, ale i musíš počítat s tím, že i tempo hry tomu teda odpovídá. Bežně tam teď jede 1-2 stoly NL10k, 1-2 NL5k, nějaké NL2k atd takže není problém tam pustit session. Crusher sem teda rozhodně nebyl
To zní zajímavě, s tím mám tam dost problém nemožnost si dělat poznámky, sice jsem je také psal do exelu, ale jen tak pod sebeou.