Ahoj přátelé,
tak se po nějaký době zase hlásim, celkem dost zdecimovanej, protože pořád nejsem ani ten posranej bakalář. Docela mi to sere, nese to s sebou dalších pár komplikací, asi nemá cenu se o tom rozepisovat nějak extrémně, nevim jestli jsem debil, nebo jestli se učim neefektivně, nebo jsem tomu dal málo, prostě v únoru znova a hotovo.
Od tý doby co jsem nepsal, jsem stihnul navštívit dva superzpackaný fotbaly (repre s Arménií, Slavie s Mladou boleslaví), dvakrát se celkem kvalitně najebat, stihnul jsem taky jednu živou session (bohužel to bylo zrovna při jedný z těch opileckejch příležitostí, což by se mi stávat nemělo, ale i když mě ten cyp Ruda z Ostravy dvakrát říznul, a byl jsem na začátku session hned bůra dole, tak jsem nakonec dokázal v tý session litr vyhrát). Vlastně dvě, ale ta první byla hodně krátká turnajová, byl to ten SD freeroll, ve kterym jsem se moc neohřál. Jinak jsem se teda postupem času čim dál víc učil, jenže teda zbytečně bohužel. Prostě seru peníze do školy, teď do ní naseru další, a ještě kvůli tomu vždycky měsíc nehraju, takže se ještě o další peníze připravuju. O čas taky, to je další věc. I když se to naučim znova, tak to umim zase stejně jako předtim, mám pocit, že mám povědomí o všech věcech, který bych měl vědět, ale asi to nestačí. A ještě když si představim, že si ten titul dodělávam z důvodů vnitřních nějakejch pocitů povinnosti a odpovědnosti, a vim, že v tom oboru stejně nechci působit v budoucnu ( i když to se může změnit, to ještě nevim). No prostě celkově zamotaný a jsem nasranej prostě. I když teď jsem nebyl ani nervózní, před zkouškou jsem si řikal, že je divný, že je mi to skoro jakoby jedno, tentokrát mi to komplikuje o něco míň věcí, než v létě. Nicméně stejně to nepotěší. Ale o tom jsem kurva vlastně nechtěl psát. Takže dost. Vedle učení jsem se až na poslední tejden před těma zkouškama odragovával celkem pravidelně squashem, dvakrát jsem si byl dát i fotbálek. Ve squashi jsem se celkem dostával do formy, první dva zápasy do ligy jsem prohrál, druhý dva už jsem vyhrál, takže to vypadá zatim na třetí (ještě tam zbejvá dohrát nějaký zápasy). Ale hlavně jsem měl dobrej pocit z některejch přáteláčků

No když jsem šel včera zase po tejdnu, tak jsem zjistil, že tejden ležení v posteli s knížkama pro mě znamenal zase ztrátu fyzičky, a jednak i herně to bylo špatný. Taže se teď těšim, až budu hrát fakt pravidelně, uvažuju dost reálně o nějakejch aspoň deseti nebo patnácti hodinách od squashovýho coache, na začátku října to nějak pořešim. Takže se těšim na postupný zlepšování, jediný co mi brání, jsou pořád nějaký problémy s nohama. Pořád kotník (a zrovna tenhle sport kloubum moc nepřidá) a ten holenní sval. I když jsem ho nechal dva tejdny odpočinout od běhání na asfaltu, tak po dvou tejdnech se mi tam zas po půl hodině udělala boule. Když to tak bude i za další dva tejdny, tak už snad půjdu po pěti letech k doktoru

Při squashování mě to ale nebolelo, poprvý až včera. Tentokrát hned na obou nohách, ale zas aspoň bez boule

takže to asi byl trochu jinej problém spojenej spíš s tim, že jsem tejden nic nedělal.
Včera jsem teda na kurtu dostal, večer jsem zkouknul Viktorku a pak jsem dal teda zahřívací kratší session, která mě měla zas připravit na nějaký trochu herní tempo (i když teď tam bude ještě pár večerů kulturně nabitejch, takže to začne až za pár dni naplno

). Celkem mi to řezalo ale nakonec to bylo plusový
53 turnajů,
+$10,5
Co mě ale neskutečně tiltilo, tak to byl zase klasicky software. WPT ještě nepřešlo na novej supermodérní technicky dokonalej a sexy soft podle svého otcovského Party Pokeru (čti přebarvení klienta na oranžovo), nicméně během mojí herní nepřítomnosti proběhlo několik skvělých updates, které zase úspěšně zhoršili herní prostředí a pohodlí hráče. Dvě největší, kterých jsem si všim: Nefungoval mi HUD, doufám, že je to jen nějaká formalita, kterou zejtra, až se na to podívám, vyřeším, nicméně během hraní na to nebyl čas ani nálada, takže jsem včera odehraál session bez statů, což byl nepříjemnej nezvyk. Druhou věcí, která mě tiltovala poměrně jako rajcovně už, tak to byl jejich nějakej řekl bych až zku*venej bug, kterej mi psal při různých stupních multitablingu, jak ho to napadlo, že mám zaregistrovanej maximální počet stolů. Začalo to u sedmnácti, pak střidavě u patnácti, třinácti, dvanácti, patnácti, sedmnácti, šestnácti, dvanácti, čtrnácti, třinácti, šestnácti sedmnácti...a tak dále. Jednou jsem nemohl zaregistrovat novej stůl už když jsem měl součet otevřenejch a zaregistrovanejch stolů jedenáct. Což mě okrádá o peníze o čas, o trpělivost, o nervy, o iluze, no skoro je to na soud

Nevim co tam maj za algoritmus, normálně bych chápal, že maximální počet stolů bude součtem právě hranejch a těch, co mám v lobby zaregistrovaný. Jestli tam připočítávaj ještě i stoly ze kterejch jsem vypad, ale turnaj neskončil, nebo nevim. Ale gratulace jako. Pak tam bylo dalších asi 4-5 menších věcí, který byly horší oproti minule, ale ty už nestojej tolik za řeč, v porovnání s těma dvěma hlavníma, takže si na ně nehodlam ani plácat písmenka.
Dneska večer se jdem podívat na derbíčko, kde se jednak Slávinka zvedne ze sraček a povstane, druhak potupí namyšlený rumuny a za třetí taky pomůže Viktorce dotáhnout jejich náskok.
gl all