Zdravim všechny své věrné fanoušky i zaryté odpůrce - Ahoj
dneska byla online session, tak jsem se rozhod pro menší update, ale začnu zase live cashkou, na níž jsem stihl od minula jednu session se ziskem 7k Kč, takže jsem v srpnu v Showdownu +29k Kč. Od tý doby jsem nebyl, a jede to tam neuvěřitelně, takže se žebříčkem propadam a musim se rozmyslet, jestli se budu pokoušet vrátit se na dříve vydobyté pozice
Před dnešní online session jsem se konečně rozhodl něco udělat s volume ovlivňovaným špatným trafficem na nonturbech na bwin.party, nakonec jsem se rozhodl pro možnost přiregistrovávat šestidolarový sitka. Byl jsem očarován tím, co to přineslo

sice se mi to netočilo a skončil jsem mínus, ale volume se mi vrátila do starých dobrých kolejí díky těm šestkám. Když to přeženu, tak na těch šestkách je skoro takovej traffic, jako na pěti vyšších limitech dohromady. Takže mi tvořily skoro polovinu dnešního volume a to kdybych chtěl, tak to bude ještě víc. Navíc jsou neuvěřitelně soft. Myslel jsem, že tam budou někteří regové z desítek, případně dvacítek, ale nic takového. Dnes jsem potkal tak max tři až čtyři semiregy (jeden z nich Čech), jinak je to zarybený jak to prase. Když k tomu připočtu fakt, že jsou paradoxně procentuelně méně rakeovány, než vyšší limity, tak bych si měl drbat hlavu, že u nich nesedim už dávno. Dnes tedy po nějaké době zase opravdové multitablení. Dokonce jsem šel párkrát nad hranici 16 stolů, kterou jsem dřív dodržoval, ze začátku jsem měl i trochu problém stíhat, protože jak jsem to teď v poslední době lepil, a strop byl 12-13 stolů, tak jsem si trochu odvyknul na to tempo. No po chvíli jsem se do toho dostal a registroval, registroval, najednou na mě vyskočilo hlášení, že mám zapnuté maximální množství stolů (což je tušim 18), a že pokud chci otevřít další stůl, musím některý současný zavřít. Na tom jsem pochopitelně neměl zájem, když jsem na všech měl rozehrané turnaje, problém byl, že jsem tak zřejmě nemohl otevřít okno s nově nastartovaným dlaším turnajem a ten už jsem pak po uvolnění místa nenašel. V HEMu to samozřejmě nenajdu, ale oproti HEMu mám v dnešní session na WPT o 4 WPT body více, což odpovídá dvěma dolarům raku, čili asi dvacetidolarový turnaj. Když si ale zběžně vzpomenu kolik jsem měl v cashieru před session, tak mi to připadá, že mi oproti začátku těch 22 nechybí, spíš je tam něco navíc, než by mělo být po odečtení dnešní ztráty, takže jsem se možná v tom turnaji, u kterého jsem ani neseděl, dostal na mincash

Upřímně, ani by mi to tolik nepřekvapilo, když občas vidim, co tam ty kluci ušatý předváděj

nicméně, jak už jsem psal dle HEMu dnes mínus, bylo tam několik sick bublin a bublina byla dnes moje nejčastější umístění, takže tam to bude chtít zlepšení do příště
122 turnajů,
-$43