od maaaarty
sob 24. srp 2013 3:34:35
sob 24. srp 2013 3:34:35
Dobrej večír,
tak sem to zas neska registroval
díky šestkám mi poprvý klesnul ABI pod $10, ale aspoň mam u delších sessions pravidelně přes sto odehranejch turnajů. Konečně jsem zas i vyhrál nějakou tu zlatku. Tak budem bojovat, a snad to do konce msíce nějak ukormidlíme, je potřeba něco eště nahrát, protože v září si zas moc nemáčknu a budu muset čumět tři neděle do knížek.
102 turnajů, +$141,5
Zejtra přes den mam nějaký aktivity a na večer si musim ještě rozmyslet program. Uvažuju o infiltraci mezi Poláky v Cardu, další možnost je online session, no a v neposlední řadě hraje Viktorka (taky Slavie, kterou v Brně se Znojmem určitě neuvidim, ale pevně věřim, že se konečně zvedne z těch sraček a odrazí se ode dna), takže bude dilema a to já jako nerozhodnej člověk nemam rád. No ale vono už se to vyvrbí, nějakym tim směrem teda...
gl all
tak sem to zas neska registroval

102 turnajů, +$141,5
Zejtra přes den mam nějaký aktivity a na večer si musim ještě rozmyslet program. Uvažuju o infiltraci mezi Poláky v Cardu, další možnost je online session, no a v neposlední řadě hraje Viktorka (taky Slavie, kterou v Brně se Znojmem určitě neuvidim, ale pevně věřim, že se konečně zvedne z těch sraček a odrazí se ode dna), takže bude dilema a to já jako nerozhodnej člověk nemam rád. No ale vono už se to vyvrbí, nějakym tim směrem teda...
gl all

Naposledy upravil(a) maaaarty dne ned 5. říj 2014 18:13:56, celkem upraveno 1 x.
https://www.pokerarena.cz/forum/maaaarty-naprosto-nezajimavy-blog-t6961.html#p67482
I am really good at folding
I am really good at folding