Pokerstars, im comming home!
Chvíli jsme se neslyšeli, takže co je nového. Pardubice hrozně prasej hokej (třeba teď prohrávají s Plzní 1:3), Ferrari se chystá na novou sezónu a moc jim to zrovna nejde. Tyhle věci mi trochu kazí náladu! Nicméně,...!
Po 3 měsících jsem se opět vrátila ke hraní na PS. Né, že by Party Poker byl špatný, to vůbec, ale kombinace limitu, který jsem hrála, fee, rakebacku a totálních šílenců mě nakonec přiměla vrátit se na PS.
Nečekala sem, že na PS bude méně šílenců, ale alespoň ty podmínky, tak jsou o malinko lepší.
V první řadě musím říct, že se PS za 3 měsíce strašně změnilo! Už i na limitu 1,5$ jsou dobří (lepší) hráči, než si pamatuju, naprosto běžně se jedno turbo sitko hraje 40-50 minut a vůbec mi ti hráči (i ti z Ruska) přijdou daleko více umírněnější.
(ale jsou i výjimky

)
Také tam potkávám daleko více čechů a musím říct, že trpím jakýmsi "czech komolexem", protože přeci každý Čech, který hraje poker, MUSÍ znát Arénu a MUSÍ znát Alkáčovi videa a číst ty články adpo., takže to určitě musím být dobří hráči

no,...nejsou

Hodně mě baví na Čechy sbírat staty a hodně pozoruju jejich hru, hlavně těch, které znám z arény.
S čím mám malinko problém je volume, začala jsem hrát 4 stoly najednou a dostat ve všech na bublinu a hrát je hrozný. :-/ nechápu, jak někdo může multitablit 15 stolů
Nemá na to někdo nějakou radu?
Mno, nic jdu si ještě zapařit, dneska mi to jde.

jééé, hele Pardubice už tečou 1:4

suckers!