Když se běžně hráli normální MTT rebuyáky a šlo v nich lateregnout jen do add-on fáze, tak někdo spočítal že to je nejlepší ROI
S timhle bych souhlasil a kazdej turnaj kterej to umoznuje bych tuhle strategii hral, blby je ze vetsina, ne-li vsechny rb mtt na stars co ted bezi tak maj vetsinou pulhodinovej gap mezi koncem lateregu a addonem. Tzn kdyz naskocis na konci lateregu tak je to na relativne velky blindy a dostat se k addonu te muze stat vic rebuyu nez kdybys to hral od zacatku a zkusil nahrat zetony dokud je to deep. Navic pokud se bavime o 3r 180manu tak tam to taky nejde, registrujes z podstaty sng pred zacatkem turnaje
Já jsem to taky kdysi zkoušel počítat a docela jsem se do toho zamotal. Vím, že jsem se díval na to kolik nahraju chipů a za kolik je kupuju při addon.
Tohle podle me neni uplne relevantni. Ty vlastne pocitas jestli je lepsi vzit rebuy nebo addon jestli tomu dobre rozumim. Addon jsou o 20% levnejsi chipy oproti bi/rb takze se ti vyplati takrka vzdycky ho vzit. Jedine v pripade ze nahrajes v rebuy fazi ranec, rekneme treba 15k tak uz ta vyhoda 500 chipu neni tak markantni a spis bude podle me prevazovat ta nevyhoda toho ICM costu co zminoval alkaatch.
Je to i o tom, že můžeš místo toho spustit 2,5, nebo nějaké MTT, pokud zvolíš nesprávnou statistiku, blokuješ si stůl pro výdělečnější sitko, nebo MTT, kvalitně totiž můžeš hrát omezený počet stolů.
dulezity je imo koukat na to z pohledu $ per game. Game duration neovlivnis a tak ti pro dosazeni nejlepsi mozny hourly zbejva delat co nejvetsi $ per game pri maximalnim mozny poctu stolu pri kterym hrajes A-game. A k dosazeni nejlepsi mozny $ per game vede podle toho myho vypoctu ta single buyin, single rebuy strategie. Ta double strategie ti logicky zajisti o neco vetsi winnings ale z tech databazi bylo zrejmy ze ti nikdy nevynahradi tu ztratu na buyinech. Je tam zkratka analogie s tim co rikal alkaatch, ze je potreba minimalizovat ten icm cost a proste to hrat co nejlevnejc, s tim ze addon beres protoze to jsou levnejsi chipy.