od Negreanu27
čtv 12. lis 2020 10:35:15
čtv 12. lis 2020 10:35:15
Dobrý deň, mal by som otázku ohľadom Pot Odds a Odds..som začiatočník a mám trošku problém s pochopením jednej situácie ohľadom Pot Odds vs Odds..Povedzme že na flop sa vyloží pre mňa FD a chýba mi už len jedna karta do farby.V prípade kedy je v pote napríklad 300 a hráč 1 vloží do potu 100 tak ja ako hráč 2 musím dorovnať 100 do POTU 400 a moje Pot odds sú tým pádom 4:1 . No Krok s ktorým mám problém je ten, že neviem aké ODDS mám brať do uvahy nakoľko sm na FLOPE a moje ODDS pre 9 kariet ktoré mi hrajú do farby by mali byť teda cca 4,3:1 pre 1 kartu ale keďže som na FLOPE a v hre sú ešte 2 karty na TURN aj RIVER tak 2:1. S čím si ale neviem dať rady je to, že som síce na FLOPE ale aj tak príde len 1 karta na TURN a tým pádom mám brať do úvahy ODDS 4,3:1 alebo 2:1 ? Pretože ODDS 2:1 by som mal len v prípade, že súper dá rovno all in a ja viem , že ak dorovnám prídu obe karty aj na turn aj river ? Lebo v prípade, že iba callujem BET súpera tak s určitosťou viem len že uvidím TURN kartu a v tom prípade by som mal brať do úvahy len ODDS pre jednu kartu teda 4,3 : 1 ?...Ďakujem za každú odpoveď lebo sa stretávam s protichodnými informáciami a už v tom mám veľký chaos.