od Blockkk
stř 2. pro 2020 23:57:38
stř 2. pro 2020 23:57:38
Ten graf som posielal len preto aby som ukazal že je možné zarábať na sitkach keď to niekto vie aj v roku 2020maXX píše: ↑čtv 3. pro 2020 20:49:05Vy jste mi teda teoretici
Asi takhle, hrat SnG urcite ma smysl, pokud to nekoho bavi. Dneska si stale muzes vydelat zajimave penize i na SnG, i prumerny reg pokud umi trochu slusne multitablit si vydela 10-15USD/hod (na lowstakes). Samozrejme pokud chcete vice, je to narocnejsi.
Kolik si clovek vydela na nl10 nl25 zoomu? .....
ALE, ohanet se tady grafama lidi, kteri jsou prvni v SS leaderboardu je "hezky" a zaroven trochu mimo. Jo, ten rehak je docela bot, ale hraje kolik 16 stolu? 20? Nekoukejte jen na roi.
to rekl najlepsi sng hrac v cr za rok 2019 illbemilionmaXX píše: ↑pát 4. pro 2020 10:06:29A to rekl kdo a kde?
10% regu jsou dneska na nejakym formatu tak 3 lidi, ono uz jich moc nezbylo...
Kdyz o tom nic nevis, tak sem nic nepis prosimte, akorat desis ostatni
Stale mi nikdo neodpovedel, kolik si teda clovek vydela na tom nl10 zoomu, kdyz jsou teda SnG tak hrozna?
S cim se da souhlasit, ze to je umirajici format, to je bez debat.
Na druhou stranu MTT? Tak jestli nekoho bavi sedet u toho 10 hodin v kuse bez prestavky (temer), coz je horsi nez normalni sichta v praci, do noci, tak jsou MTT "bezva".
Upozornuju, ze jsem si zkusil vse CG, MTT i SnG, takze srovnani mam presne.
Keby urobia stars niaky rozumný rakeback, tak by to na SnG prilákalo dosť hráčov. Každopádne každý deň na SnG stretávam nových hráčov. Ale myslím že na limite 30 a vyššie už tomu tak byť nemusí. Poker v dnešnej dobe čo sa týka MTT a CG tak už len vďaka streamerom a korone máš každý deň toľko reakreačnych hráčov naviac, že hovoriť o tom ako neni v pokri v dnešnej dobe nič pozitívneho, tak mi príde príliš negatívne. Ale neviem na čo konkrétne si narážal.tennajkrajsi píše: ↑pát 4. pro 2020 11:03:09to rekl najlepsi sng hrac v cr za rok 2019 illbemilionmaXX píše: ↑pát 4. pro 2020 10:06:29A to rekl kdo a kde?
10% regu jsou dneska na nejakym formatu tak 3 lidi, ono uz jich moc nezbylo...
Kdyz o tom nic nevis, tak sem nic nepis prosimte, akorat desis ostatni
Stale mi nikdo neodpovedel, kolik si teda clovek vydela na tom nl10 zoomu, kdyz jsou teda SnG tak hrozna?
S cim se da souhlasit, ze to je umirajici format, to je bez debat.
Na druhou stranu MTT? Tak jestli nekoho bavi sedet u toho 10 hodin v kuse bez prestavky (temer), coz je horsi nez normalni sichta v praci, do noci, tak jsou MTT "bezva".
Upozornuju, ze jsem si zkusil vse CG, MTT i SnG, takze srovnani mam presne.
"No a pak si ještě muzes spočítat, ze když budes na tehle stakes super pilnej a odehrajes 100sitek denne, coz je super optimisticke a budes nadprumerny reg s 0,8usd na turnaj, tak mas 80usd/den , coz je max 10usd/h. Ale spis odehrajes 8h za to das 60sitek cca , budes dobrej, takze das dolar na sitko a mas hodinovku 7,5usd. To je jen takovy orientacni nastrel, aby si nejaky blazinek nemyslel, ze muze delat třeba 20usd na sitkach 0-11usd."
takze kdo o nic nevi?
"Upozornuju, ze jsem si zkusil vse CG, MTT i SnG, takze srovnani mam presne."
ja jsem taky zkusil vse a proto davam rady, ale vzdy se najdou nejaky trollove, ktory pisu, ze tady pisu jenom negativny veci. Bohuzel momentalne na pokeru moc pozitivniho neni...
Evidentne ty. $10 hodinovka je datelná i $3,5 hyperkách, jakožto nejvyšším 6max hyper limitu u nás.
Tak tohle mi asi jako odpoved stacilo
Tuborg je jeden z top regu uz par let, avg sitka letos 190/den
40 stolů najednou? To musí hrát jak LOTO, buď to padne, nebo nepadne.