od zula
čtv 26. lis 2020 13:39:12
čtv 26. lis 2020 13:39:12
Právě jsem prohrál QQ asi po desátý v řadě. Poslední hru vám tu představím. Už jsem celkem zoufalý a tak jsem začal pouze callovat QQ preflop.
Prosím o rady jak to zahrát jinak lépe.
Preflop:
EP bet 3bb
MP(já) call
BB call a ostatní šli fold
Flop: 2s3s5h
BB check
CO bet 3/4 potu
MP(já) call
BB fold
Turn:
8s - říkám si, ***** to snad ne
CO bet 70% potu
Hero call
River:
6d
CO: bet pot
Hero trochu v tiltu a dost zoufalý z posledních her s QQ doufajíc, že už to musí být blaf nebo slabší range over páru CALL
soupeř vyhrává s flash s As7s
Na riveru už jsem celkem čmuchal, že jsem pozadu a tak jsem tu chtěl spíš foldnout, ale jako správná fish jsem se musel přesvědčit.
Prosím, zkuste na místo hejtu fakt promyslet, co byla největší chyba, případně jak celou hru vyladit nebo mi vysvětlit, jak moc je špatně někde můj přístup ke hře. Za konstruktivní kritiku budu moc rád.
Při hře se snažím na začátku zvolit soupeřovu range a dle akcí ji zužovat, ale 10s na rozhodnutí co vyřadit a s čím asi dělal předešlý tahy fakt nezvládám.
Prosím o rady jak to zahrát jinak lépe.
Preflop:
EP bet 3bb
MP(já) call
BB call a ostatní šli fold
Flop: 2s3s5h
BB check
CO bet 3/4 potu
MP(já) call
BB fold
Turn:
8s - říkám si, ***** to snad ne
CO bet 70% potu
Hero call
River:
6d
CO: bet pot
Hero trochu v tiltu a dost zoufalý z posledních her s QQ doufajíc, že už to musí být blaf nebo slabší range over páru CALL
soupeř vyhrává s flash s As7s
Na riveru už jsem celkem čmuchal, že jsem pozadu a tak jsem tu chtěl spíš foldnout, ale jako správná fish jsem se musel přesvědčit.
Prosím, zkuste na místo hejtu fakt promyslet, co byla největší chyba, případně jak celou hru vyladit nebo mi vysvětlit, jak moc je špatně někde můj přístup ke hře. Za konstruktivní kritiku budu moc rád.
Při hře se snažím na začátku zvolit soupeřovu range a dle akcí ji zužovat, ale 10s na rozhodnutí co vyřadit a s čím asi dělal předešlý tahy fakt nezvládám.