od Vampiir142
sob 23. led 2021 13:02:58
sob 23. led 2021 13:02:58
Jak si poradit s touto handou? Máme 3 nejvyšší brodwaye rainbow + dangler - na pozdní pozici by to nemusela být špatná kombinace na open. Čekáme že buď všichni zahodí, nebo na board přindou vysoké karty, popřípadě můžeme udělat postupku. Při velkém štěstí nám může dangler udělat slabou postupku.
Hráč na UTG limpuje - dělá to docela často, ale po flopu bývá docela pasivní. Hráč na SB přes 200 BB, často hraje kdejaký nesmysl a po flopu často navyšuje i spekulativní kombinace. Hráč na BB 700BB, mám ho označeného jako crazy, ale při této session se choval v klidu, měl jsem ho na dvou stolech najednou.
Tohle bývá docela častá situace, máme "středně silnou" kombinace, ale s málo možnostmi po flopu, co teď s tím? Já foldnul.
Hráč na UTG limpuje - dělá to docela často, ale po flopu bývá docela pasivní. Hráč na SB přes 200 BB, často hraje kdejaký nesmysl a po flopu často navyšuje i spekulativní kombinace. Hráč na BB 700BB, mám ho označeného jako crazy, ale při této session se choval v klidu, měl jsem ho na dvou stolech najednou.
Tohle bývá docela častá situace, máme "středně silnou" kombinace, ale s málo možnostmi po flopu, co teď s tím? Já foldnul.
Naposledy upravil(a) Vampiir142 dne sob 23. led 2021 22:18:52, celkem upraveno 1 x.