Včera (nebo vlastně i dneska) proběhl nejbizardnější turnaj, který jsem kdy hrál. Byl to 10k gt, který začíná v 19:00. Late regnul jsem to někdy okolo 19:15, během půl hodiny udělal celkem pěkný stack. První problém jsem zaznamenal před osmou. Nebyla totiž pauza. Až potom jsem si všiml, že pořád hrajeme blindy 60/30. Každá normální herna, když by zjistila, že s tím nic neudělá, by turnaj stopla, řekla: "Sorry, omlouváme se" a vrátila buy-in. (Mimochodem, v chatu někdo psal, že jim i volal, takže o problému museli vědět.) Synot turnaj ovšem nestopnul, hrálo se dál. Představte si, jak to vypadá, když zbývá 20 lidí a avg. je 18000 a blindy 60/30. Nedej bože, když zbývá 10 lidí a avg. je 36000. Nakonec se okolo 2:15 sestavil final. (V turnaji byl ještě jeden problém, mělo v něm zbývat o jednoho hráče víc,, než opravdu zbývalo. final se měl sestavit v devíti, ale sestavil se až v osmi.) A jako vyvrcholení všeho, ve 2:30 Synot spadl. Do 2:45 jsem se pokoušel připojit a pak už jsem to vzdal a šel spát.