od beastpoker
sob 9. bře 2019 23:53:59
sob 9. bře 2019 23:53:59
jo pokud pouzivas jejich sluzeb a pres ty ucty protocis vic nez (ted si fakt presne nepamatuju snad 100 000 euro rocne?) tak ti zablokuji ucet i finance (na tom revolut uctu) dokud neprokazes jejich legalni a zdaneny prijem. Doplnil jsem do posledniho odstavce slovo revolut aby bylo jasny ze mluvim o nem.mstm7 píše:ale to snad přece platí jen pokud využíváš jejich služeb
Spis jsem daval revolut jako priklad nekoho kdo striktne dodrzuje ty novy zakony nejspis i nad ramec toho co musi protoze chce delat s kryptomenama (a tim si predchzet vlady). Tedy povinnost hlasit pohyby na uctech a zdroj tech penez pricemz lze cekat ze nekdo kdo chce ceskou licenci bude tyhle zakony dodrzovat taky i tam kde nemusi (casto je to nejasny a tyhle firmy pujdou radsi safe side).
Presne tohle jsem myslel.alkaatch píše:On asi myslí, že něco velkého trefíte na PS, pak si to pošlete na Revolut a ten vám to blokne. Což je problém Revolutu
... tak to podle me okamzite bloknou dokud neprokazes puvod tech penez.alkaatch píše:Když bych si na hernu naposílal 2mega...
Vzhledem k tomu ze je to barandov tak muze byt rad ze tam jeste neni "minus castka" kterou bude muset zaplatit.vonH píše:na TV Barandov běží nějaká soutěž ... poslední si musí vybrat číslo od 1 do 5 a pod těma číslama může být buď částka kterou navyhrával, částka plus 50%, částka mínus 50%, jackpot a bankrot.
Na odpoved maji 30 dni. Zkus to urgovat a pripadne zaloz vlakno tohle by tu myslim prinejmensim jako zabavne vlakno zajimalo vic lidi;-)).vonH píše:neodolal jsem a hned jsem napsal ministerstvu financí.![]()
Bohužel, po víc jak měsíci stále nemám odpověď a jak jsem tento týden u babičky viděl, pořad stále běží.