chtěl jsem o tom napsat brečící článek, ale už jsem se celkem vyklidnil a myslim si o týhle krádeži svý.
na pp jsem si dal na začátku 500kč a chtěl tady psát challenge. Za ten měsíc jsem nahrál cca 800 sng a měl na konci 3k , ale potkala mě stejná smůla jako ostatní a nestihl si aktivovat učet. Uznávám, že jsem debil a měl to udělat, ale prostě se nepovedlo a pak už vám chodí jen "robotí emaily" . Opravdu PODOPORA, ale zpátky na začátek. Hned po tý blokaci jsem psal email na cz support ,že mi prý posílali email,ale nic mi nepřišlo a co ted. Na anglickym supportu jsem našel live chat a řešil to rovnou i anglickou s člověkem, který mě ujištoval, že pohoda, at pošlu dokumenty a dostanu všechny prachy zpátky. Starý učet je prý nenávratně zablokovaný a mám si udělat nový. řikám si ok, doověřim nový učet a hraju..ne tak na pp.
Přišel mi jen vklad a dál už pokračovaly nějaký citace jejich smluvních podmínek,který jsem odsouhlasil. Na to,že mi prvně píše anglická podpora něco jinýho vůbec nebrán zřetel - píšu jim, že si nechám učet doověřit, nebo teda at mi třeba ty nahraný peníze pak připíšou na nový učet. Leda kulový. Poslední mail byl už total bizár, kdy mi blokli i ten novej učet z důvodů nesplnění podmínek ověření učtu během 30dnů.
Byl v tu chvíli samozřejmě založenej pár hodin....
At mi nikdo netvrdí, že je tohle profesionální jednání. Ty "drobný" (2500kč) jim určitě zůstaly a at se s nima třeba udávěj, ale pro mě to bylo mraky času strávenýho za kompem uplně zbytečně.
Jo a ty infarktový stavy,kdy ten prehistorickej klient zamrzne a nic nereaguje jsou taky super. PartyCaption rozumě rozchodit je bez šance, fungovalo mi tam snad jen přepočet na bb a různý sázky,který jdou nastavit myslim i v klientovi.
Shrnuto, pp mě hodně zklamalo a ten vyšší počet fishí mi nestojí za to, abych na něm v nejbližší době hrál .Zvlášt po týhle zkušenosti. ted jedu challenge na ps ,kde mám asi rok ověřený učet a asi tu challenge tady založim, ale bude určitě na ps.
jo a ještě teda přiložim sharscope profil toho starýho učtu chlapekdavek ,at je vidět, že nekecám
https://www.sharkscope.com/#Player-Stat ... lapekdavek