od kubiiik
pon 2. led 2017 13:22:10
pon 2. led 2017 13:22:10
Díky. Spíš mě zajímá, jak vychází při platbách a výběrech kurz oproti středu...

Moderátor: mnouckk
je to takMr.M@r píše:Takže bych měl dostat stejnej kurz jako když jsem vybíral z herny (třeba z PP) na visu
Hele, mě ta konverze při převodu na CZK bankovní účet nepřijde nijak strašná. Vychází mi to vždycky tak 1 Kč pod aktuálním středem, což je podle mě hodně podobný, jako když jsem dřív vybíral na VISU (pak jsem od banky dostal MasterCard, na kterou na Skrillu vybírat nejde).sponik10 píše:Zdravím, poradí mi někdo jak vybrat dolary? skrill mám v USD a když si to pošlu na bankovní účet tak to projde dvojí konverzi první na eura a pak až na CZK kdybych to poslal na visa kartu vedenou v dolarech tak tam teď zavedli poplatek 7,5%... jedna z možnosti co mě napadá si přendat skrill na CZK měnu, ale tady píšete že mě zase skrill oseká na jejich kurzu, který jsem nikde nenašel ani. Nějaké rady? Založit netteler? nebo něco jiného?
Díky za rady.
Je to tak, Skrill kompletně změnil sazebník a všechno nabralo špatný směr (slušně řečeno). Dřív jsem mohl využívat VIP silver účet, což v praxi znamenalo téměř nulové poplatky. Momentálně nepodporují transakce v USD (mění v nevýhodném kurzu na EUR nebo CZK a teprve pak posílají). Zvýšili poplatek za výběr na BÚ, a zejména na kartu 7.5% poplatek je nesmyslně moc (dřív se vyplatilo nejvíce, protože ty peníze posílali jako vratky ve výhodném kurzu).Zdravím, poradí mi někdo jak vybrat dolary? skrill mám v USD a když si to pošlu na bankovní účet tak to projde dvojí konverzi první na eura a pak až na CZK kdybych to poslal na visa kartu vedenou v dolarech tak tam teď zavedli poplatek 7,5%... jedna z možnosti co mě napadá si přendat skrill na CZK měnu, ale tady píšete že mě zase skrill oseká na jejich kurzu, který jsem nikde nenašel ani. Nějaké rady? Založit netteler? nebo něco jiného?
Díky za rady.
To už je dost, to bych pro jistotu rozměnil alespoň na 3 transakce, ale je to na tobě...sponik10 píše:co jsou třeba všechny prostředky? já mám 12K dolaru a mám trochu strach ať banka neřeší odkud ty peníze jsou..
Mění na EUR nebo CZK? Já měl za to, že to vždycky převádí na koruny, pokud máš registrovaný účet u CZ banky, jak to teda je? Mám u Equa založený i EUR a USD účet, ale to Skrill nezajímá, prostě účet u CZ banky = převedení v jejich směšném kurzu na CZK a odeslání platby v CZK.oribatej píše:Je to tak, Skrill kompletně změnil sazebník a všechno nabralo špatný směr (slušně řečeno). Dřív jsem mohl využívat VIP silver účet, což v praxi znamenalo téměř nulové poplatky. Momentálně nepodporují transakce v USD (mění v nevýhodném kurzu na EUR nebo CZK a teprve pak posílají). Zvýšili poplatek za výběr na BÚ, a zejména na kartu 7.5% poplatek je nesmyslně moc (dřív se vyplatilo nejvíce, protože ty peníze posílali jako vratky ve výhodném kurzu).Zdravím, poradí mi někdo jak vybrat dolary? skrill mám v USD a když si to pošlu na bankovní účet tak to projde dvojí konverzi první na eura a pak až na CZK kdybych to poslal na visa kartu vedenou v dolarech tak tam teď zavedli poplatek 7,5%... jedna z možnosti co mě napadá si přendat skrill na CZK měnu, ale tady píšete že mě zase skrill oseká na jejich kurzu, který jsem nikde nenašel ani. Nějaké rady? Založit netteler? nebo něco jiného?
Díky za rady.
Včera jsem to vyřešil tím, že jsem založil víceměnový účet u Fia a ze Skrillu vybral všechny prostředky. Snad jsou teď spokojeni....
Tohle má řešení jednoduché: Použitím slovenské verze čísla svého Fio účtu (tedy stejné číslo, ale slovenský BIC FIOZSKBAXXX) by to mělo jít ze slovenské banky, přímo v eurech.SitkaCZ píše:Skrill ti posila penize vzdy v mene ktera je v konkretni zemi. Tedy hlavne si to neposilat do CR na EUR ucet, jinak zaplatis konverzi dvakrat (mam osobne otestovano).
Posles ze Skrill EUR na svuj ucet ve Fio v EUR. Stane se nasledujici. Skrill prevede tva EUR do sve banky v CR (Unicredit) na CZ ucet a zaplatis konverzi. Pak posle CZK z Unicredit do Fio na tvuj EUR ucet a zaplatis znovu konverzi no a ve finale ty penize stejne potrebujes v CZK, takze zaplatis konverzi po treti
To je urcite spravne reseni. Kdybych ho znal drive, tak bych usetrilM0RGAN píše:Tohle má řešení jednoduché: Použitím slovenské verze čísla svého Fio účtu (tedy stejné číslo, ale slovenský BIC FIOZSKBAXXX) by to mělo jít ze slovenské banky, přímo v eurech.SitkaCZ píše:Skrill ti posila penize vzdy v mene ktera je v konkretni zemi. Tedy hlavne si to neposilat do CR na EUR ucet, jinak zaplatis konverzi dvakrat (mam osobne otestovano).
Posles ze Skrill EUR na svuj ucet ve Fio v EUR. Stane se nasledujici. Skrill prevede tva EUR do sve banky v CR (Unicredit) na CZ ucet a zaplatis konverzi. Pak posle CZK z Unicredit do Fio na tvuj EUR ucet a zaplatis znovu konverzi no a ve finale ty penize stejne potrebujes v CZK, takze zaplatis konverzi po treti
Aspoň tak by mi to dávalo smysl. Nevidím důvod, proč by měl Skrill posílat v korunách, pokud si člověk vyžádá výběr do slovenské banky.
SitkaCZ píše:Skrill ti posila penize vzdy v mene ktera je v konkretni zemi. Tedy hlavne si to neposilat do CR na EUR ucet, jinak zaplatis konverzi dvakrat (mam osobne otestovano).